Schaduwwereld 1 - De Schaduwgrens

Prijs € 36,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Tad Williams

Paperback | November 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Met het prachtige Staartjager’s zang en het alom geprezen vierdelige Heugenis, Smart en het Sterrenzwaard, vestigde Tad Williams in de jaren negentig zijn naam als fantasy-grootmeester. Met de Schaduwwereld-reeks bewijst Tad Williams opnieuw dat hij deze eretitel verdient.Als de koning van Zuidermark onverwachts wordt ontvoerd uit het noordelijkste deel van de mark koninkrijken, staat zijn jeugdige nageslacht een onzekere toekomst te wachten. Zo heeft de kreupele en humeurige prins Barrick nauwelijks oog voor zijn plichten. Zijn tweelingzus, prinses Brionie, vol leven en koppig als geen ander, vat haar nieuwe taak juist heel serieus op.Samenzwerende hofedelen maken het de tweeling niet makkelijker. Hun stiefmoeder wil haar eigen kind op de troon. Verkenners van het veroveringszuchtige Xis zijn al in het rijk gesignaleerd. En uitgerekend nu is de Schaduwgrens in beweging gekomen en glijden dichte nevels het rijk binnen. Nevels die niet kunnen verhullen dat daarachter het elfenleger van de Qar optrekt. Klaar om het rijk binnen te vallen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Tad Williams
Uitgever
Luitingh
ISBN
9789024591558
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2010
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
800

Beschrijving

Met het prachtige Staartjager’s zang en het alom geprezen vierdelige Heugenis, Smart en het Sterrenzwaard, vestigde Tad Williams in de jaren negentig zijn naam als fantasy-grootmeester. Met de Schaduwwereld-reeks bewijst Tad Williams opnieuw dat hij deze eretitel verdient.

Als de koning van Zuidermark onverwachts wordt ontvoerd uit het noordelijkste deel van de mark koninkrijken, staat zijn jeugdige nageslacht een onzekere toekomst te wachten. Zo heeft de kreupele en humeurige prins Barrick nauwelijks oog voor zijn plichten. Zijn tweelingzus, prinses Brionie, vol leven en koppig als geen ander, vat haar nieuwe taak juist heel serieus op.
Samenzwerende hofedelen maken het de tweeling niet makkelijker. Hun stiefmoeder wil haar eigen kind op de troon. Verkenners van het veroveringszuchtige Xis zijn al in het rijk gesignaleerd. En uitgerekend nu is de Schaduwgrens in beweging gekomen en glijden dichte nevels het rijk binnen. Nevels die niet kunnen verhullen dat daarachter het elfenleger van de Qar optrekt. Klaar om het rijk binnen te vallen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Tad Williams
Uitgever
Luitingh
ISBN
9789024591558
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2010
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
800

Pak mee!