Schaduwzuster deluxe

Prijs € 7,50

Uitverkocht

Simone van der Vlugt

Dwarsligger | Mei 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een luxe editie in een stijlvolle, gouden cadeauverpakkingMarjolein is een betrokken, bevlogen docente op een zwarte middelbare school in Rotterdam. Ze haalt veel voldoening uit het goede contact dat ze met haar leerlingen heeft, maar op een dag maakt ze een heel andere kant van het onderwijs mee. Ze wordt tijdens de les bedreigd door een van haar leerlingen. Vanaf dat moment verandert haar leven totaal. Ze komt tussen twee vuren te staan: enerzijds wordt er een beroep gedaan op haar loyaliteit ten opzichte van de school; anderzijds is er de angst voor de bedreigingen die niet ophouden. Wie heeft het nu precies op haar gemunt, en tot hoever wil die persoon gaan?Over de auteurSimone van der Vlugt (1966) debuteerde in 2004 op grootse wijze met De reünie. Het werd door Crimezone als beste thrillerdebuut uitgeroepen en genomineerd voor de NS Publieksprijs. Met Blauw water won ze in juni 2009 De Zilveren Vingerafdruk en in 2010 werd haar thriller Op klaarlichte dag bekroond met de NS Publieksprijs. De literaire thrillers van Simone van der Vlugt verschijnen in acht landen in vertaling.Over de dwarsligger®De dwarsligger® is een compleet boek in een handzaam formaat. Een boek dat past in een handtas en zelfs in je broekzak of binnenzak. Een boek dat je overal en op elk moment kunt lezen. Met zijn kleine formaat - 12 bij 8 centimeter - en lichte gewicht - gemiddeld nog geen 145 gram - is de dwarsligger® met één hand vast te houden en dus gemakkelijk te lezen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Simone van der Vlugt
Uitgever
Dwarsligger
ISBN
9789049801946
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Een luxe editie in een stijlvolle, gouden cadeauverpakking

Marjolein is een betrokken, bevlogen docente op een zwarte middelbare school in Rotterdam. Ze haalt veel voldoening uit het goede contact dat ze met haar leerlingen heeft, maar op een dag maakt ze een heel andere kant van het onderwijs mee. Ze wordt tijdens de les bedreigd door een van haar leerlingen. Vanaf dat moment verandert haar leven totaal. Ze komt tussen twee vuren te staan: enerzijds wordt er een beroep gedaan op haar loyaliteit ten opzichte van de school; anderzijds is er de angst voor de bedreigingen die niet ophouden. Wie heeft het nu precies op haar gemunt, en tot hoever wil die persoon gaan?

Over de auteur

Simone van der Vlugt (1966) debuteerde in 2004 op grootse wijze met De reünie. Het werd door Crimezone als beste thrillerdebuut uitgeroepen en genomineerd voor de NS Publieksprijs. Met Blauw water won ze in juni 2009 De Zilveren Vingerafdruk en in 2010 werd haar thriller Op klaarlichte dag bekroond met de NS Publieksprijs. De literaire thrillers van Simone van der Vlugt verschijnen in acht landen in vertaling.

Over de dwarsligger®

De dwarsligger® is een compleet boek in een handzaam formaat. Een boek dat past in een handtas en zelfs in je broekzak of binnenzak. Een boek dat je overal en op elk moment kunt lezen. Met zijn kleine formaat - 12 bij 8 centimeter - en lichte gewicht - gemiddeld nog geen 145 gram - is de dwarsligger® met één hand vast te houden en dus gemakkelijk te lezen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Simone van der Vlugt
Uitgever
Dwarsligger
ISBN
9789049801946
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Pak mee!