Schoon genoeg - grote letter uitgave

Prijs € 25,00

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Suzanne Peters

Hardback | December 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het leven van Gabriëlla bestaat uit poetsen, schoonmaken en stoffen. Door haar smetvrees is ze alles al kwijtgeraakt: haar huwelijk, haar baan en haar vrienden. Dan krijgt ze de vreselijke mededeling dat haar zoon in het ziekenhuis ligt. Hij raakt in coma en het is nog maar de vraag of hij ooit zal ontwaken. Gabriëlla's smetvrees zit behoorlijk in de weg als ze haar zoon in het ziekenhuis bezoekt en de ruzies met haar ex lopen hoog op. Als ze besluit dat het echt anders moet, krijgt ze hulp uit een onverwachte hoek.Suzanne Peters (Roermond, 1985) en woonachtig te Brummen heeft honderden informatieve teksten geschreven voor diverse websites. Eerder verscheen van haar hand de liefdesroman Geheime liefde, eveneens in grote letters verkrijgbaar. Schoon genoeg is een eigentijdse mooie familieroman met smetvrees als actueel thema.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Suzanne Peters
Uitgever
Grote Letter Bibliotheek
ISBN
9789036432924
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
December 2017
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
242

Beschrijving

Het leven van Gabriëlla bestaat uit poetsen, schoonmaken en stoffen. Door haar smetvrees is ze alles al kwijtgeraakt: haar huwelijk, haar baan en haar vrienden.

Dan krijgt ze de vreselijke mededeling dat haar zoon in het ziekenhuis ligt. Hij raakt in coma en het is nog maar de vraag of hij ooit zal ontwaken. Gabriëlla's smetvrees zit behoorlijk in de weg als ze haar zoon in het ziekenhuis bezoekt en de ruzies met haar ex lopen hoog op. Als ze besluit dat het echt anders moet, krijgt ze hulp uit een onverwachte hoek.

Suzanne Peters (Roermond, 1985) en woonachtig te Brummen heeft honderden informatieve teksten geschreven voor diverse websites. Eerder verscheen van haar hand de liefdesroman Geheime liefde, eveneens in grote letters verkrijgbaar.

Schoon genoeg is een eigentijdse mooie familieroman met smetvrees als actueel thema.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Suzanne Peters
Uitgever
Grote Letter Bibliotheek
ISBN
9789036432924
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
December 2017
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
242

Pak mee!