Serafima (e-Book)

Prijs € 9,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Simon Sebag Montefiore

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Moskou, 1945. In de straten vieren de Russen hun overwinning op de nazi’s. Uit het rumoer klinken plotseling pistoolschoten. Twee tieners, beide in een negentiende-eeuws kostuum, ­worden geraakt en sterven te midden van de feestvierende menigte. Het blijken kinderen van hooggeplaatste Sovjetleiders te zijn, en leerlingen van School 801, dé Moskouse eliteschool. Is het moord? Een zelfmoord? Een driehoeksverhouding? Een samenzwering tegen Stalin zelf, of een van zijn eigen meedogenloze intriges? Op Stalins bevel worden alle kinderen van een aantal vooraanstaande families gearresteerd en verhoord. Dit huiveringwekkende onderzoek drijft gezinnen uiteen en zorgt ervoor dat ouders en kinderen lijnrecht tegenover elkaar komen te staan. Dan komen er twee geheime liefdesaffaires aan het licht die het leven van alle betrokkenen in gevaar brengen.   Serafima is een hartverscheurend en onvergetelijk verhaal over liefde, huwelijk, overspel en familie tegen de achtergrond van de turbulente Russische geschiedenis.  

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Simon Sebag Montefiore
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789460237515
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2013
Bestandsgrootte
933062 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
393

Beschrijving

Moskou, 1945. In de straten vieren de Russen hun overwinning op de nazi’s. Uit het rumoer klinken plotseling pistoolschoten. Twee tieners, beide in een negentiende-eeuws kostuum, ­worden geraakt en sterven te midden van de feestvierende menigte. Het blijken kinderen van hooggeplaatste Sovjetleiders te zijn, en leerlingen van School 801, dé Moskouse eliteschool. Is het moord? Een zelfmoord? Een driehoeksverhouding? Een samenzwering tegen Stalin zelf, of een van zijn eigen meedogenloze intriges?

Op Stalins bevel worden alle kinderen van een aantal vooraanstaande families gearresteerd en verhoord. Dit huiveringwekkende onderzoek drijft gezinnen uiteen en zorgt ervoor dat ouders en kinderen lijnrecht tegenover elkaar komen te staan. Dan komen er twee geheime liefdesaffaires aan het licht die het leven van alle betrokkenen in gevaar brengen.

 

Serafima is een hartverscheurend en onvergetelijk verhaal over liefde, huwelijk, overspel en familie tegen de achtergrond van de turbulente Russische geschiedenis.

 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Simon Sebag Montefiore
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789460237515
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2013
Bestandsgrootte
933062 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
393