Silo

Prijs € 20,00

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Hugh Howey

Paperback | November 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Omdat de aarde onbewoonbaar is geworden, leven de mensen in een silo onder de grond. Als sheriff Holston na de mysterieuze dood van zijn vrouw besluit de silo te verlaten, neemt hij een verschrikkelijk risico: de atmosfeer buiten is zo giftig dat het vrijwel zeker zijn einde zal betekenen.Silo werd door Hugh Howey in eigen beheer onder de titel Wool gepubliceerd, aanvankelijk alleen als e-book, in vijf delen. Nadat er in de Verenigde Staten meer dan een half miljoen exemplaren waren verkocht, besloot Simon & Schuster het uit te geven en werd het een internationale bestseller: het verschijnt nu in achttien landen in vertaling.Silo gaat over loyaliteit en verraad, over de tragiek van regels die worden nageleefd zonder dat iemand weet waarom.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Hugh Howey
Uitgever
Querido
ISBN
9789021457178
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
416

Beschrijving

Omdat de aarde onbewoonbaar is geworden, leven de mensen in een silo onder de grond. Als sheriff Holston na de mysterieuze dood van zijn vrouw besluit de silo te verlaten, neemt hij een verschrikkelijk risico: de atmosfeer buiten is zo giftig dat het vrijwel zeker zijn einde zal betekenen.

Silo werd door Hugh Howey in eigen beheer onder de titel Wool gepubliceerd, aanvankelijk alleen als e-book, in vijf delen. Nadat er in de Verenigde Staten meer dan een half miljoen exemplaren waren verkocht, besloot Simon & Schuster het uit te geven en werd het een internationale bestseller: het verschijnt nu in achttien landen in vertaling.

Silo gaat over loyaliteit en verraad, over de tragiek van regels die worden nageleefd zonder dat iemand weet waarom.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Hugh Howey
Uitgever
Querido
ISBN
9789021457178
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
416

Pak mee!