Snoeihard (e-Book)

verhalen

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Jens Lapidus

EPUB met digitaal watermerk | Januari 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De verhalen in Snoeihard zijn tragisch, meeslepend, maar ook geestig en spelen zich af in een schimmige wereld vol grote ego’s, te veel wapens en een onstilbare honger naar snel geld. We lezen over oude bekenden uit de Stockholm-trilogie, maar zoomen ook in op momenten uit het leven van advocaten en slachtoffers. De stijl en sfeer zijn onmiskenbaar Lapidus: rauw, snel, pulserend, boeiend en hypnotiserend. Ook de morele aspecten van misdaad komen aan bod. Hoe verantwoordt een strafrechtadvocaat het verdedigen van iemand die gruwelijke daden op zijn geweten heeft, zoals kindermishandeling of moord? Hoe vind je je plaats weer in de maatschappij als je na tien jaar vrijkomt uit de gevangenis? En hoe ga je ermee om als er een familielid achter de tralies zit?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jens Lapidus
Uitgever
A.W. Bruna Uitgevers
ISBN
9789044970517
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2014
Bestandsgrootte
1876481 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
164

Beschrijving

De verhalen in Snoeihard zijn tragisch, meeslepend, maar ook geestig en spelen zich af in een schimmige wereld vol grote ego’s, te veel wapens en een onstilbare honger naar snel geld. We lezen over oude bekenden uit de Stockholm-trilogie, maar zoomen ook in op momenten uit het leven van advocaten en slachtoffers. De stijl en sfeer zijn onmiskenbaar Lapidus: rauw, snel, pulserend, boeiend en hypnotiserend.

Ook de morele aspecten van misdaad komen aan bod. Hoe verantwoordt een strafrechtadvocaat het verdedigen van iemand die gruwelijke daden op zijn geweten heeft, zoals kindermishandeling of moord? Hoe vind je je plaats weer in de maatschappij als je na tien jaar vrijkomt uit de gevangenis? En hoe ga je ermee om als er een familielid achter de tralies zit?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jens Lapidus
Uitgever
A.W. Bruna Uitgevers
ISBN
9789044970517
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2014
Bestandsgrootte
1876481 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
164