Soepfactor (e-Book)

Prijs € 0,99
Download direct dit e-Book

Jackie van Laren

EPUB met digitaal watermerk | Februari 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een heerlijk herkenbaar, meeslepend kort verhaal van Jackie van Laren: 100% feelgood en romantiek gegarandeerd! Bij een grote internationale Hollywood-filmopname leert kostuumontwerpster Mia de wereldberoemde zanger en filmster James Temple kennen. In het echt lijkt hij een stuk minder stoer en indrukwekkend; eigenlijk is hij een beetje bleekjes, te mager en heeft hij het altijd koud. Dankzij Mia’s nuchtere oprechtheid – en haar warme koffie en tosti’s – ontstaat er een aarzelende vriendschap, maar als het project is afgelopen, scheiden hun wegen. En dat is misschien maar beter ook. Toch? Tot James ineens weer voor Mia’s neus staat en haar uitnodigt voor zijn verjaardagsconcert. Na afloop van dat concert blijkt hij zo ziek te zijn, dat Mia hem mee naar haar huis neemt om voor hem te zorgen. Ze vallen voor elkaar, maar vallen hun totaal verschillende werelden wel te verenigen?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jackie van Laren
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402308631
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2019
Bestandsgrootte
389318 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
38

Beschrijving

Een heerlijk herkenbaar, meeslepend kort verhaal van Jackie van Laren: 100% feelgood en romantiek gegarandeerd!

Bij een grote internationale Hollywood-filmopname leert kostuumontwerpster Mia de wereldberoemde zanger en filmster James Temple kennen. In het echt lijkt hij een stuk minder stoer en indrukwekkend; eigenlijk is hij een beetje bleekjes, te mager en heeft hij het altijd koud. Dankzij Mia’s nuchtere oprechtheid – en haar warme koffie en tosti’s – ontstaat er een aarzelende vriendschap, maar als het project is afgelopen, scheiden hun wegen. En dat is misschien maar beter ook. Toch?

Tot James ineens weer voor Mia’s neus staat en haar uitnodigt voor zijn verjaardagsconcert. Na afloop van dat concert blijkt hij zo ziek te zijn, dat Mia hem mee naar haar huis neemt om voor hem te zorgen. Ze vallen voor elkaar, maar vallen hun totaal verschillende werelden wel te verenigen?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jackie van Laren
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402308631
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2019
Bestandsgrootte
389318 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
38