Solo

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

William Boyd

Paperback | September 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

William Boyd, meester van het bedrog en het dubbelspel, is als geen ander voorbestemd de nieuwe James Bond te schrijven. Sinds 'Rusteloos' geldt hij als de grote naam in de spionageliteratuur, en nu brengt hij zelfs 007 op een dwaalweg. Boyd is uitverkoren door het Fleming Estate om de meest beroemde geheim agent ter wereld opnieuw tot leven te wekken, en hij schreef een geraffineerd Bond-avontuur: klassiek, vol onverwachte plotwendingen, met twee raadselachtige Bond-girls en eindelijk weer een 007 die in smoking aan het diner verschijnt en wodka martini's drinkt - shaken, not stirred.'Solo' verschijnt wereldwijd op 26 september 2013. Tot die tijd is alle informatie over verhaallijn en personages for our eyes only.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
William Boyd
Uitgever
Atlas Contact
ISBN
9789025441432
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

William Boyd, meester van het bedrog en het dubbelspel, is als geen ander voorbestemd de nieuwe James Bond te schrijven. Sinds 'Rusteloos' geldt hij als de grote naam in de spionageliteratuur, en nu brengt hij zelfs 007 op een dwaalweg.
Boyd is uitverkoren door het Fleming Estate om de meest beroemde geheim agent ter wereld opnieuw tot leven te wekken, en hij schreef een geraffineerd Bond-avontuur: klassiek, vol onverwachte plotwendingen, met twee raadselachtige Bond-girls en eindelijk weer een 007 die in smoking aan het diner verschijnt en wodka martini's drinkt - shaken, not stirred.
'Solo' verschijnt wereldwijd op 26 september 2013. Tot die tijd is alle informatie over verhaallijn en personages for our eyes only.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
William Boyd
Uitgever
Atlas Contact
ISBN
9789025441432
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Pak mee!