Solveigs belofte (e-Book)

Eén vrouw kan het landgoed van haar familie redden. Maar heeft ze de moed om te doen wat nodig is?

Prijs € 12,99
Download direct dit e-Book

Corina Bomann

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Als jonge bruid zag Solveig een stralende toekomst tegemoet, maar een tragisch ongeval maakt een einde aan haar geluk. Verdrietig trekt zij zich terug op de Leeuwenhof, bij haar moeder en oma. Daar is ze hard nodig, want het eerbiedwaardige landgoed verkeert in slechte staat. Solveig heeft wel allerlei ideeën, maar welke zijn goed en haalbaar?  Als er een gast uit Amerika en een aantrekkelijke zakenman uit Stockholm op de Leeuwenhof arriveren, openen die voor Solveig de deur naar de wijde wereld. Ze wil niets liever dan een nieuwe start maken, voor de Leeuwenhof en voor de liefde. Maar kan ze haar verdriet om haar verloren geluk echt al achter zich laten?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Corina Bomann
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402313888
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2020
Bestandsgrootte
512093 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Als jonge bruid zag Solveig een stralende toekomst tegemoet, maar een tragisch ongeval maakt een einde aan haar geluk. Verdrietig trekt zij zich terug op de Leeuwenhof, bij haar moeder en oma. Daar is ze hard nodig, want het eerbiedwaardige landgoed verkeert in slechte staat. Solveig heeft wel allerlei ideeën, maar welke zijn goed en haalbaar? 

Als er een gast uit Amerika en een aantrekkelijke zakenman uit Stockholm op de Leeuwenhof arriveren, openen die voor Solveig de deur naar de wijde wereld. Ze wil niets liever dan een nieuwe start maken, voor de Leeuwenhof en voor de liefde. Maar kan ze haar verdriet om haar verloren geluk echt al achter zich laten?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Corina Bomann
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402313888
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2020
Bestandsgrootte
512093 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig