Sorry !

geestig en raak, de columns van Youp

Prijs € 9,99

Levertijd: 2-3 werkdagen

Ook beschikbaar als:

Youp van 't Hek

Paperback | Oktober 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Sorry! Geestig en raak, de columns van YoupGrof, geestig, flauw, scherp, hilarisch, cynisch, pittig, ironisch, betweterig, fel of gevoelig? In zijn wekelijkse NRC-column neemt Youp sinds jaar en dag al onze dom- en dwaasheid op de hak. Met lef en humor stelt hij alles wat hem niet zint aan de kaak. Staat zijn mening je niet aan?Sorry daarvoor, maar Youp blijft onverminderd enthousiast door strijden. Hij kan niet anders. In Sorry! staan al zijn columns van het afgelopen jaar. De bundel vormt de opmaat voor de Oudejaarsconference, die in 2014 weer in zijn veilige handen is. U kunt dus rustig gaan slapen. Tenzij Youp u in de tussentijd te grazen neemt in een van zijn columns. Bij voorbaat: sorry.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Youp van 't Hek
Uitgever
Thomas Rap
ISBN
9789400403987
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Beschrijving

Sorry! Geestig en raak, de columns van Youp
Grof, geestig, flauw, scherp, hilarisch, cynisch, pittig, ironisch, betweterig, fel of gevoelig? In zijn wekelijkse NRC-column neemt Youp sinds jaar en dag al onze dom- en dwaasheid op de hak. Met lef en humor stelt hij alles wat hem niet zint aan de kaak. Staat zijn mening je niet aan?
Sorry daarvoor, maar Youp blijft onverminderd enthousiast door strijden. Hij kan niet anders. In Sorry! staan al zijn columns van het afgelopen jaar. De bundel vormt de opmaat voor de Oudejaarsconference, die in 2014 weer in zijn veilige handen is. U kunt dus rustig gaan slapen. Tenzij Youp u in de tussentijd te grazen neemt in een van zijn columns. Bij voorbaat: sorry.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Youp van 't Hek
Uitgever
Thomas Rap
ISBN
9789400403987
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Pak mee!