Spectrumplanner

Prijs € 16,40

Uitverkocht

Inke Brugman

Paperback | September 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De SpectrumPlanner is dé agenda bij uitstek om al je huiswerk overzichtelijk en gestructureerd in te plannen. Met een uniek weekoverzicht heb je altijd in beeld welke taken je wanneer moet uitvoeren.Het is belangrijk om volgens 7 stappen te werken. Maak hier een gewoonte van en je zult merken: je cijfers gaan vooruit, je zit een stuk minder lang aan je huiswerk en je loopt nooit meer achter!De 7 stappen vind je op het uitklapblad. Vouw het uit wanneer je met je huiswerk aan de slag gaat.Deze agenda is een initiatief van Spectrum Brabant, dat wordt geleid door Inke Brugman, orthopedagoog. De agenda is het resultaat van 10 jaar ervaring met huiswerkbegeleiding en heeft reeds voor duizenden leerlingen haar nut bewezen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Inke Brugman
Uitgever
Garant
ISBN
9789044132106
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2014
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Beschrijving

De SpectrumPlanner is dé agenda bij uitstek om al je huiswerk overzichtelijk en gestructureerd in te plannen. Met een uniek weekoverzicht heb je altijd in beeld welke taken je wanneer moet uitvoeren.

Het is belangrijk om volgens 7 stappen te werken. Maak hier een gewoonte van en je zult merken: je cijfers gaan vooruit, je zit een stuk minder lang aan je huiswerk en je loopt nooit meer achter!

De 7 stappen vind je op het uitklapblad. Vouw het uit wanneer je met je huiswerk aan de slag gaat.

Deze agenda is een initiatief van Spectrum Brabant, dat wordt geleid door Inke Brugman, orthopedagoog. De agenda is het resultaat van 10 jaar ervaring met huiswerkbegeleiding en heeft reeds voor duizenden leerlingen haar nut bewezen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Inke Brugman
Uitgever
Garant
ISBN
9789044132106
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2014
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Pak mee!