Spelen met vandaag

Prijs € 19,45

Uitverkocht

Hemmo Drexhage

Paperback | Juni 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Waar komt toch dat gevoel van onvrede met vandaag en onzekerheid ten opzichte van morgen vandaan ?SPELEN MET VANDAAG is een geëngageerde roman en beschrijft het verhaal van een wethouder die op het toppunt van zijn macht moet kiezen tussen zijn carrière en zijn geweten. Een verhaal dat zich afspeelt in de mistige wereld van wankelmoedige raadslieden, van de malafide praktijken van woningbouwcorporaties en de hebzucht van hun bestuurders.Een groep projectontwikkelaars wil Het Jacobijnenhofje uit 1650 - een beschermd stadsgezicht - slopen om er dure kantoren neer te zetten in plaats van sociale huurwoningen.In deze beslissende periode ontmoet de wethouder een jonge, daadkrachtige en zelfbewuste vrouw, die hem fascineert met haar maatschappelijk engagement en overrompelt met haar erotiek.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Hemmo Drexhage
Uitgever
Gopher
ISBN
9789051798692
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2014
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
237

Beschrijving

Waar komt toch dat gevoel van onvrede met vandaag en onzekerheid ten opzichte van morgen vandaan ?

SPELEN MET VANDAAG is een geëngageerde roman en beschrijft het verhaal van een wethouder die op het toppunt van zijn macht moet kiezen tussen zijn carrière en zijn geweten.

Een verhaal dat zich afspeelt in de mistige wereld van wankelmoedige raadslieden, van de malafide praktijken van woningbouwcorporaties en de hebzucht van hun bestuurders.
Een groep projectontwikkelaars wil Het Jacobijnenhofje uit 1650 - een beschermd stadsgezicht - slopen om er dure kantoren neer te zetten in plaats van sociale huurwoningen.

In deze beslissende periode ontmoet de wethouder een jonge, daadkrachtige en zelfbewuste vrouw, die hem fascineert met haar maatschappelijk engagement en overrompelt met haar erotiek.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Hemmo Drexhage
Uitgever
Gopher
ISBN
9789051798692
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2014
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
237