Spijkerbalsem (e-Book)

Prijs € 6,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Wim Daniëls

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Vijf jaar lang pakte Wim Daniëls bij Spijkers met Koppen elke zaterdag de microfoon om zijn radiocolumn uit te spreken. Wim analyseert met zijn unieke humor en zijn feilloze gevoel voor taal de eigenaardigheden van de wereld waarin we leven. De politiek, de sport, de media en het culturele leven: hij laat er met groot plezier zijn licht over schijnen. Steeds vaker verschijnt Wim als taalexpert op televisie, onder meer bij Pauw & Witteman waar hij op vakkundige wijze Hou je veilig! het koningslied fileerde. Komend najaar verschijnt zijn grote taalboek, het taalboek dat alle andere taalboeken niet overbodig, maar wel minder nodig zal maken. Maar eerst verschijnt deze zomer de bundeling van álle columns die Wim schreef voor Spijkers met Koppen, in een bijna foutloze voordelige editie: Spijkerbalsem. Wim Daniëls is vaste columnist van Spijkers met Koppen en regelmatig treedt hij op als taalprofessor bij Pauw & Witteman. Bij Thomas Rap verschenen Komkomma, Mieters!, Groeten uit Brabant en Gnoeg is gnoeg.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Wim Daniëls
Uitgever
Thomas Rap
ISBN
9789400401594
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2014
Bestandsgrootte
1087039 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
324

Beschrijving

Vijf jaar lang pakte Wim Daniëls bij Spijkers met Koppen elke zaterdag de microfoon om zijn radiocolumn uit te spreken. Wim analyseert met zijn unieke humor en zijn feilloze gevoel voor taal de eigenaardigheden van de wereld waarin we leven. De politiek, de sport, de media en het culturele leven: hij laat er met groot plezier zijn licht over schijnen. Steeds vaker verschijnt Wim als taalexpert op televisie, onder meer bij Pauw & Witteman waar hij op vakkundige wijze Hou je veilig! het koningslied fileerde. Komend najaar verschijnt zijn grote taalboek, het taalboek dat alle andere taalboeken niet overbodig, maar wel minder nodig zal maken. Maar eerst verschijnt deze zomer de bundeling van álle columns die Wim schreef voor Spijkers met Koppen, in een bijna foutloze voordelige editie: Spijkerbalsem.

Wim Daniëls is vaste columnist van Spijkers met Koppen en regelmatig treedt hij op als taalprofessor bij Pauw & Witteman. Bij Thomas Rap verschenen Komkomma, Mieters!, Groeten uit Brabant en Gnoeg is gnoeg.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Wim Daniëls
Uitgever
Thomas Rap
ISBN
9789400401594
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2014
Bestandsgrootte
1087039 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
324