Sportvoedingswijzer

alles over eten en drinken voor actieve mensen

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

C. Harms-Aris, T. Geerets

Paperback | Januari 2005 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

SportvoedingswijzerCarlien Harms-Aris & Tiny GeeretsVeel sporters zoeken naar duidelijke informatie over wat ze wanneer kunnen eten en drinken. Ze lezen in sporttijdschriften van alles over voeding en krijgen van teamgenoten, clubmaatjes, trainers en begeleiders tips over het eten en het drinken. Maar de één zegt dit en de ander dat; de sporter blijft vaak zitten met veel vragen en twijfels. De Sportvoedingswijzer komt met antwoorden en rekent af met fabeltjes. Het boek vertelt hoe voeding kan helpen bij prestatieverbetering, hoe voeding lichamelijke klachten kan verhelpen en hoe voeding en sport het beste met elkaar in harmonie zijn. Daarbij wordt ook voorlichting rond supplementen niet geschuwd. Of je nu aan voetbal doet of aan hardlopen, of je nu fanatiek bent of niet, of je de top bereikt of minder opvalt: de Sportvoedingswijzer bevat voor iedere sporter veel waardevolle informatie over de energieleverancier van het menselijk lichaam.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
C. Harms-Aris, T. Geerets
Uitgever
Arko Sports Media BV
ISBN
9789077072707
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2005
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
189

Beschrijving

Sportvoedingswijzer
Carlien Harms-Aris & Tiny Geerets


Veel sporters zoeken naar duidelijke informatie over wat ze wanneer kunnen eten en drinken. Ze lezen in sporttijdschriften van alles over voeding en krijgen van teamgenoten, clubmaatjes, trainers en begeleiders tips over het eten en het drinken. Maar de één zegt dit en de ander dat; de sporter blijft vaak zitten met veel vragen en twijfels. De Sportvoedingswijzer komt met antwoorden en rekent af met fabeltjes. Het boek vertelt hoe voeding kan helpen bij prestatieverbetering, hoe voeding lichamelijke klachten kan verhelpen en hoe voeding en sport het beste met elkaar in harmonie zijn. Daarbij wordt ook voorlichting rond supplementen niet geschuwd.

Of je nu aan voetbal doet of aan hardlopen, of je nu fanatiek bent of niet, of je de top bereikt of minder opvalt: de Sportvoedingswijzer bevat voor iedere sporter veel waardevolle informatie over de energieleverancier van het menselijk lichaam.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
C. Harms-Aris, T. Geerets
Uitgever
Arko Sports Media BV
ISBN
9789077072707
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2005
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
189

Pak mee!