Stad van glas (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Robert Pobi

EPUB met digitaal watermerk | November 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Stad van glas is de eerste thriller van Robert Pobi met rekenwonder en FBI-agent Lucas Page in de hoofdrol. Tijdens een van de ergste sneeuwstormen sinds jaren wordt in New York een FBI-agent in zijn auto doodgeschoten door een sluipschutter. Er is maar één man die kan achterhalen waar het onmogelijke schot vandaan kwam: rekenwonder extraordinair dr. Lucas Page. Maar Page heeft niet zo’n zin om terug te keren naar de FBI; zijn laatste klus kostte hem een been, een arm én een oog. Als echter blijkt dat de dode agent zijn ex-partner was en de overheid de schuld in de schoenen probeert te schuiven van een Franse moslim, wil hij de echte dader absoluut vinden. Zeker als er meer doden vallen. Wat volgt is een bloedspannende klopjacht door New York met een van de uniekste hoofdrolspelers die je ooit hebt gezien.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Robert Pobi
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789024586998
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2019
Bestandsgrootte
5939887 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
373

Beschrijving

Stad van glas is de eerste thriller van Robert Pobi met rekenwonder en FBI-agent Lucas Page in de hoofdrol.

Tijdens een van de ergste sneeuwstormen sinds jaren wordt in New York een FBI-agent in zijn auto doodgeschoten door een sluipschutter. Er is maar één man die kan achterhalen waar het onmogelijke schot vandaan kwam: rekenwonder extraordinair dr. Lucas Page.

Maar Page heeft niet zo’n zin om terug te keren naar de FBI; zijn laatste klus kostte hem een been, een arm én een oog. Als echter blijkt dat de dode agent zijn ex-partner was en de overheid de schuld in de schoenen probeert te schuiven van een Franse moslim, wil hij de echte dader absoluut vinden. Zeker als er meer doden vallen.

Wat volgt is een bloedspannende klopjacht door New York met een van de uniekste hoofdrolspelers die je ooit hebt gezien.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Robert Pobi
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789024586998
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2019
Bestandsgrootte
5939887 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
373