Standaardafwijking (e-Book)

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Katherine Heiny

EPUB met digitaal watermerk | September 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

All the lonely people! Where do they all come from? Waar ze vandaan kwamen wist Graham niet, maar hij kon The Beatles wel melden waar alle eenzame mensen heen gaan: ze gaan naar het huis van Graham en Audra voor het Thanksgiving diner.’ Zelden lees je zo’n boek over huwelijk, sleur, ontrouw, de dood en opvoeding, waarin de bizarre humor van het dagelijks leven de charmante leading lady is, en waar je hardop om moet lachen en huilen tegelijk. Graham Cavanaugh’s tweede vrouw, Audra, is alles wat zijn eerste vrouw niet was. Ze is charmant en spontaan en grappig, maar soms is het leven met haar nogal uitputtend. Terwijl ze worstelen met huwelijk en opvoeding – niet altijd eenvoudig als je zoon Asperger heeft – besluiten ze dat het goed zou zijn om op vriendschappelijke voet met Grahams eerste vrouw Elspeth te komen. Maar in welke categorie valt een ex-partner: vriend, vijand of oude vlam? Graham begint zich af te vragen hoe het in godsnaam mogelijk is van twee zulke totaal verschillende vrouwen te houden. Heeft hij wel de goede keuze gemaakt? Bestaat er wel zoiets als een goede keuze?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Katherine Heiny
Uitgever
Nijgh & Van Ditmar
ISBN
9789038804095
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2017
Bestandsgrootte
1087077 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
245

Beschrijving

All the lonely people! Where do they all come from? Waar ze vandaan kwamen wist Graham niet, maar hij kon The Beatles wel melden waar alle eenzame mensen heen gaan: ze gaan naar het huis van Graham en Audra voor het Thanksgiving diner.’
Zelden lees je zo’n boek over huwelijk, sleur, ontrouw, de dood en opvoeding, waarin de bizarre humor van het dagelijks leven de charmante leading lady is, en waar je hardop om moet lachen en huilen tegelijk. Graham Cavanaugh’s tweede vrouw, Audra, is alles wat zijn eerste vrouw niet was. Ze is charmant en spontaan en grappig, maar soms is het leven met haar nogal uitputtend. Terwijl ze worstelen met huwelijk en opvoeding – niet altijd eenvoudig als je zoon Asperger heeft – besluiten ze dat het goed zou zijn om op vriendschappelijke voet met Grahams eerste vrouw Elspeth te komen. Maar in welke categorie valt een ex-partner: vriend, vijand of oude vlam? Graham begint zich af te vragen hoe het in godsnaam mogelijk is van twee zulke totaal verschillende vrouwen te houden. Heeft hij wel de goede keuze gemaakt? Bestaat er wel zoiets als een goede keuze?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Katherine Heiny
Uitgever
Nijgh & Van Ditmar
ISBN
9789038804095
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2017
Bestandsgrootte
1087077 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
245