Steen van geduld

Sange saboer

Prijs € 9,90

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Atiq Rahimi

Hardback | Mei 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een ingetogen maar hartstochtelijke ode aan de Afghaanse vrouwEen vrouw waakt bij haar man, die in coma van een oorlogsmissie is teruggebracht. In die kleine ruimte, alleen met haar man en haar gebeden, verliest ze zichzelf in een lange monoloog, waarin ze zich uitspreekt over haar ongeluk, haar pijn, haar vernederingen in haar huwelijk en haar grootste geheimen.Atiq Rahimi werd in 1962 geboren in Kaboel. In 1984 ontvluchtte hij de Afghaanse oorlog en woonde hij een jaar in Pakistan. Daarna kreeg hij politiek asiel in Frankrijk. Rahimi studeerde audiovisuele communicatie aan de Sorbonne in Parijs. Hij werkt als cineast, documentairemaker en auteur.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Atiq Rahimi
Uitgever
De Geus
ISBN
9789044517248
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
121

Beschrijving

Een ingetogen maar hartstochtelijke ode aan de Afghaanse vrouw

Een vrouw waakt bij haar man, die in coma van een oorlogsmissie is teruggebracht. In die kleine ruimte, alleen met haar man en haar gebeden, verliest ze zichzelf in een lange monoloog, waarin ze zich uitspreekt over haar ongeluk, haar pijn, haar vernederingen in haar huwelijk en haar grootste geheimen.

Atiq Rahimi werd in 1962 geboren in Kaboel. In 1984 ontvluchtte hij de Afghaanse oorlog en woonde hij een jaar in Pakistan. Daarna kreeg hij politiek asiel in Frankrijk. Rahimi studeerde audiovisuele communicatie aan de Sorbonne in Parijs. Hij werkt als cineast, documentairemaker en auteur.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Atiq Rahimi
Uitgever
De Geus
ISBN
9789044517248
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
121

Pak mee!