Stelen als stiel

het opmerkelijke leven van een dievegge met talent en discipline

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Abel de Jong

Paperback | Juni 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Jaap en Annie krijgen twee totaal verschillende meisjes. Lydia is mooi, intelligent en vlot. Josje - later José - is in alle opzichten haar mindere. Terwijl haar zus alle aandacht krijgt, wordt Josje onbeduidend en dromerig. Tot ze op een dag haar talent ontdekt: stelen. Als een geroutineerde dievegge pakt ze geld weg uit een tas. Het begin van een opmerkelijke carrière. Ze traint om snel en lenig te blijven en vermijdt alle fouten van haar vakbroeders. Stelen is topsport en José ontwikkelt zich tot weergaloos handige professional. De politie staat machteloos. Maar aan haar succesvolle carrière lijkt een einde te komen als de politie haar uiteindelijk toch betrapt op een fout. Bovendien wordt ze zelf slachtoffer van diefstal als haar hart gestolen wordt. Stort haar rijk in of slaagt ze er toch in uit de handen van de op wraak beluste justitie te blijven?Abel de Jong (1940) is planologisch jurist en woont afwisselend in Nederland en Israel. Na zijn pensionering is hij boeken gaan schrijven. Hij is getrouwd en heeft vier kinderen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Abel de Jong
Uitgever
Booklight
ISBN
9789491472022
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
264

Beschrijving

Jaap en Annie krijgen twee totaal verschillende meisjes. Lydia is mooi, intelligent en vlot. Josje - later José - is in alle opzichten haar mindere. Terwijl haar zus alle aandacht krijgt, wordt Josje onbeduidend en dromerig. Tot ze op een dag haar talent ontdekt: stelen. Als een geroutineerde dievegge pakt ze geld weg uit een tas. Het begin van een opmerkelijke carrière. Ze traint om snel en lenig te blijven en vermijdt alle fouten van haar vakbroeders. Stelen is topsport en José ontwikkelt zich tot weergaloos handige professional. De politie staat machteloos.
Maar aan haar succesvolle carrière lijkt een einde te komen als de politie haar uiteindelijk toch betrapt op een fout. Bovendien wordt ze zelf slachtoffer van diefstal als haar hart gestolen wordt. Stort haar rijk in of slaagt ze er toch in uit de handen van de op wraak beluste justitie te blijven?

Abel de Jong (1940) is planologisch jurist en woont afwisselend in Nederland en Israel. Na zijn pensionering is hij boeken gaan schrijven. Hij is getrouwd en heeft vier kinderen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Abel de Jong
Uitgever
Booklight
ISBN
9789491472022
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
264

Pak mee!