Stewardess Hannah in Praag (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Petra Kruijt

EPUB met digitaal watermerk | December 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Liefde in de lucht is de humoristische nieuwe serie van Petra Kruijt, bekend van Laat me jou zijn en De mannenmaker. Liefde in de lucht gaat over de achtentwintigjarige Hannah, die net haar stewardessencursus heeft afgerond. Nu Hannah pas terug is gekomen uit New York is ze toch wel lichtelijk teleurgesteld als haar nieuwe bestemming Praag blijkt te zijn. Een stad die hoog op haar lijstje stond voordat ze stewardess werd, maar ze had gehoopt meer intercontinentale vluchten te maken. Gelukkig blijkt ze samen te moeten werken met de aardige Anne. Die is nog maar net begonnen, dus Hannah mag haar de kneepjes van het vak bijbrengen. De dag voordat de vlucht vertrekt, krijgt ze een berichtje van Tim: of ze een kopje koffie met hem wil drinken… Perfect voor de lezers van Jill Mansell, Bridget Jones en Lauren Weisberger!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Petra Kruijt
Uitgever
Ambo|Anthos
ISBN
9789047204909
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2019
Bestandsgrootte
886180 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
41

Beschrijving

Liefde in de lucht is de humoristische nieuwe serie van Petra Kruijt, bekend van Laat me jou zijn en De mannenmaker. Liefde in de lucht gaat over de achtentwintigjarige Hannah, die net haar stewardessencursus heeft afgerond.

Nu Hannah pas terug is gekomen uit New York is ze toch wel lichtelijk teleurgesteld als haar nieuwe bestemming Praag blijkt te zijn. Een stad die hoog op haar lijstje stond voordat ze stewardess werd, maar ze had gehoopt meer intercontinentale vluchten te maken. Gelukkig blijkt ze samen te moeten werken met de aardige Anne. Die is nog maar net begonnen, dus Hannah mag haar de kneepjes van het vak bijbrengen. De dag voordat de vlucht vertrekt, krijgt ze een berichtje van Tim: of ze een kopje koffie met hem wil drinken…

Perfect voor de lezers van Jill Mansell, Bridget Jones en Lauren Weisberger!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Petra Kruijt
Uitgever
Ambo|Anthos
ISBN
9789047204909
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2019
Bestandsgrootte
886180 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
41