Stockholm Confidential (e-Book)

Journaliste Solveig Berg speelt een gevaarlijk spel in een wereld vol hebzucht, jaloezie en chantage

Prijs € 11,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Hanna Lindberg

EPUB met digitaal watermerk | Juli 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Hanna Lindberg is de nieuwe Zweedse thrillersensatie Solveig Berg is een in diskrediet geraakte jonge journaliste, op zoek naar een sappig verhaal voor haar comeback. Dit verhaal hoopt ze te vinden in de Stockholmse modellenwereld en dan vooral bij Lennie Lee, een beruchte glamourfotograaf. Wanneer een van Lee’s lievelingetjes plotseling dood gevonden wordt in de rivier, realiseert Solveig zich dat ze een gevaarlijk spel speelt. Ze is terechtgekomen in een web van intriges, hebzucht, jaloezie en chantage waar niemand is wie hij lijkt. Maar komt ze er ook weer levend uit? De pers over Stockholm confidential ‘Het doet denken aan zowel de boeken van Jens Lapidus als de Millenium Trilogie van Stieg Larsson. Het is moeilijk te geloven dat dit Hanna Lindbergs debuut is, zowel de plot, de stijl als de dialogen zijn meesterlijk uitgewerkt. Spannend tot op het laatst.’ Pocketblogg, (Zweden) ‘De kracht van het boek is de plot. Het is een goed opgezet, zeer verrassend verhaal met verschillende interessante plotwendingen.’ Crime Garden (Zweden) ‘Het is lastig te geloven dat dit Hanna Lindberg haar debuut is. Het is ongelooflijk professioneel geschreven, indrukwekkend voor een eerste boek.’ Boktanken (Zweden) ‘De nieuwe ster van het Scandinavische misdaadgenre.’ Corriere della Sera (Italië)

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Hanna Lindberg
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402311129
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2018
Bestandsgrootte
2464749 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
321

Beschrijving


Hanna Lindberg is de nieuwe Zweedse thrillersensatie

Solveig Berg is een in diskrediet geraakte jonge journaliste, op zoek naar een sappig verhaal voor haar comeback. Dit verhaal hoopt ze te vinden in de Stockholmse modellenwereld en dan vooral bij Lennie Lee, een beruchte glamourfotograaf. Wanneer een van Lee’s lievelingetjes plotseling dood gevonden wordt in de rivier, realiseert Solveig zich dat ze een gevaarlijk spel speelt. Ze is terechtgekomen in een web van intriges, hebzucht, jaloezie en chantage waar niemand is wie hij lijkt. Maar komt ze er ook weer levend uit?

De pers over Stockholm confidential

‘Het doet denken aan zowel de boeken van Jens Lapidus als de Millenium Trilogie van Stieg Larsson. Het is moeilijk te geloven dat dit Hanna Lindbergs debuut is, zowel de plot, de stijl als de dialogen zijn meesterlijk uitgewerkt. Spannend tot op het laatst.’ Pocketblogg, (Zweden)
‘De kracht van het boek is de plot. Het is een goed opgezet, zeer verrassend verhaal met verschillende interessante plotwendingen.’ Crime Garden (Zweden)
‘Het is lastig te geloven dat dit Hanna Lindberg haar debuut is. Het is ongelooflijk professioneel geschreven, indrukwekkend voor een eerste boek.’ Boktanken (Zweden)
‘De nieuwe ster van het Scandinavische misdaadgenre.’ Corriere della Sera (Italië)

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Hanna Lindberg
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402311129
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2018
Bestandsgrootte
2464749 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
321