Stormbestendig

stormbestendig

Prijs € 17,90

Uitverkocht

Daniel Glattauer

Paperback | Februari 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Emmi Rothner en Leo Leike hadden een zinderende liefdesaffaire - via e-mails. Het was een grote liefde, uitsluitend gebaseerd op de woorden die ze elkaar stuurden, want ze hadden elkaar nooit ontmoet. Toen dat eindelijk zou gebeuren kwam er iets tussen en vertrok Leo naar de vs. Het contact werd verbroken. Nu, na bijna een jaar, keert Leo terug uit Boston. Eenmaal thuis ziet hij een paar berichten van Emmi in zijn mailbox. Beiden bemerken dat ze nog altijd verslaafd zijn aan elkaar, en een ontmoeting in de werkelijkheid lijkt onvermijdelijk. Alleen: Leo heeft in Boston een verhouding gekregen en staat op het punt te gaan samenwonen, en Emmi is nog steeds getrouwd. Het prikkelende en verrassende vervolg op Emmi @ Leo - Goed tegen noordenwindWie Emmi Rothner en Leo Leike kent, kent Emmi @ Leo - Goed tegen noordenwind, die onalledaagse, verslavende liefdesgeschiedenis waarin twee mensen die elkaar nog nooit hebben gezien, per e-mail reddeloos verliefd worden.Voor de lezers van dat verhaal is die liefdesgeschiedenis misschien afgesloten, maar niet voor Emmi en Leo! Voor wie wellicht van mening is dat de twee geliefden tenminste één ontmoeting in het echt verdiend hebben, en dat hun verhaal een nieuwe kans op een andere afloop moet krijgen - hier is het: Leo @ Emmi - Stormbestendig.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Daniel Glattauer
Uitgever
Wereldbibliotheek
ISBN
9789028423329
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
231

Beschrijving

Emmi Rothner en Leo Leike hadden een zinderende liefdesaffaire - via e-mails. Het was een grote liefde, uitsluitend gebaseerd op de woorden die ze elkaar stuurden, want ze hadden elkaar nooit ontmoet. Toen dat eindelijk zou gebeuren kwam er iets tussen en vertrok Leo naar de vs. Het contact werd verbroken. Nu, na bijna een jaar, keert Leo terug uit Boston. Eenmaal thuis ziet hij een paar berichten van Emmi in zijn mailbox. Beiden bemerken dat ze nog altijd verslaafd zijn aan elkaar, en een ontmoeting in de werkelijkheid lijkt onvermijdelijk. Alleen: Leo heeft in Boston een verhouding gekregen en staat op het punt te gaan samenwonen, en Emmi is nog steeds getrouwd.

Het prikkelende en verrassende vervolg op Emmi @ Leo - Goed tegen noordenwind

Wie Emmi Rothner en Leo Leike kent, kent Emmi @ Leo - Goed tegen noordenwind, die onalledaagse, verslavende liefdesgeschiedenis waarin twee mensen die elkaar nog nooit hebben gezien, per e-mail reddeloos verliefd worden.
Voor de lezers van dat verhaal is die liefdesgeschiedenis misschien afgesloten, maar niet voor Emmi en Leo! Voor wie wellicht van mening is dat de twee geliefden tenminste één ontmoeting in het echt verdiend hebben, en dat hun verhaal een nieuwe kans op een andere afloop moet krijgen - hier is het: Leo @ Emmi - Stormbestendig.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Daniel Glattauer
Uitgever
Wereldbibliotheek
ISBN
9789028423329
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
231

Pak mee!