Sunset park (e-Book)

Prijs € 6,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Paul Auster

EPUB met digitaal watermerk | April 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Sunset Park volgt de lotgevallen van een schitterende cast aan personages tijdens de diepste duisternis van de economische crisis van 2008. Een mysterieuze jongen in Florida, die de appartementen moet leeghalen van mensen die hun huis uit zijn gezet. Bijna dwangmatig fotografeert hij duizenden inderhaast achtergelaten voorwerpen. Een groep jonge mensen die in een kraakpand wonen in Sunset Park, Brooklyn. Een beroemde actrice die zich voorbereid op haar terugkeer naar Broadway. Een uitgever die wanhopig probeert zijn bedrijf en zijn huwelijk te redden. Een ziekenhuis voor Kapotte Spullen. Dit zijn een paar van de elementen die alchemist Auster tot puur goud weet om te smeden. Een ontroerende roman over hedendaags Amerika en zijn demonen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Paul Auster
Uitgever
De Bezige Bij Amsterdam
ISBN
9789023486176
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2015
Bestandsgrootte
1024316 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
226

Beschrijving

Sunset Park volgt de lotgevallen van een schitterende cast aan personages tijdens de diepste duisternis van de economische crisis van 2008.
Een mysterieuze jongen in Florida, die de appartementen moet leeghalen van mensen die hun huis uit zijn gezet. Bijna dwangmatig fotografeert hij duizenden inderhaast achtergelaten voorwerpen.
Een groep jonge mensen die in een kraakpand wonen in Sunset Park, Brooklyn. Een beroemde actrice die zich voorbereid op haar terugkeer naar Broadway.
Een uitgever die wanhopig probeert zijn bedrijf en zijn huwelijk te redden. Een ziekenhuis voor Kapotte Spullen. Dit zijn een paar van de elementen die alchemist Auster tot puur goud weet om te smeden. Een ontroerende roman over hedendaags Amerika en zijn demonen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Paul Auster
Uitgever
De Bezige Bij Amsterdam
ISBN
9789023486176
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2015
Bestandsgrootte
1024316 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
226