Superleuk, maar voortaan zonder mij

Prijs € 19,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

David Foster Wallace

Paperback | Mei 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Hilarisch portret van een cruise. Superleuk - maar voortaan zonder mij is het onvervalste verslag van de week die de Amerikaanse auteur David Foster Wallace doorbracht aan boord van het luxe cruiseschip De Zenit in de Cariben. Met een bewonderenswaardig oog voor detail beschrijft hij wat hij heeft meegemaakt, gehoord, gezien, geroken en geproefd. Dit uiterst geestige bericht uit de microkosmos van een drijvend amusementspark groeit door zijn scherpe observatievermogen uit tot een doorlichting van de Amerikaanse samenleving.Foster Wallace betoont in dit hoogstandje van maritieme reisliteratuur zijn bedrevenheid als manisch portrettist van ons dagelijkse bestaan in een kakofonische tijd. David Foster Wallace geldt als een van de belangrijkste auteurs van zijn generatie, wordt vergeleken met Don DeLillo en Thomas Pynchon, en is vanwege zijn engagement en experimenteerdrift een groot voorbeeld geweest voor auteurs als Jonathan Safran Foer en Dave Eggers.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
David Foster Wallace
Uitgever
J.M. Meulenhoff
ISBN
9789029085243
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2010
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
165

Beschrijving

Hilarisch portret van een cruise. Superleuk - maar voortaan zonder mij is het onvervalste verslag van de week die de Amerikaanse auteur David Foster Wallace doorbracht aan boord van het luxe cruiseschip De Zenit in de Cariben. Met een bewonderenswaardig oog voor detail beschrijft hij wat hij heeft meegemaakt, gehoord, gezien, geroken en geproefd. Dit uiterst geestige bericht uit de microkosmos van een drijvend amusementspark groeit door zijn scherpe observatievermogen uit tot een doorlichting van de Amerikaanse samenleving.

Foster Wallace betoont in dit hoogstandje van maritieme reisliteratuur zijn bedrevenheid als manisch portrettist van ons dagelijkse bestaan in een kakofonische tijd. David Foster Wallace geldt als een van de belangrijkste auteurs van zijn generatie, wordt vergeleken met Don DeLillo en Thomas Pynchon, en is vanwege zijn engagement en experimenteerdrift een groot voorbeeld geweest voor auteurs als Jonathan Safran Foer en Dave Eggers.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
David Foster Wallace
Uitgever
J.M. Meulenhoff
ISBN
9789029085243
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2010
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
165

Pak mee!