Systemic design can change the world

Prijs € 7,75

Uitverkocht

Alan Berger

Paperback | November 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Alan Berger Systemic Design can Change the World --- Alan Berger, hoogleraar stedenbouw en landschapsontwerp, onderzoekt in zijn ontwerplab P-REX het principe van Systemic Design, een multidisciplinair onderzoeksproject naar de inrichting en het hergebruik van gedeïndustrialiseerde gebieden wereldwijd. Engelse editie Van dit boek bestaat alleen een Engelstalige editie. Klik op 'English' linksboven op deze pagina voor een uitgebreidere Engelstalige beschrijving. Designers of the Future 'Systemic Design can Change the World' is gebaseerd op de lezing die Alan Berger in 2008 heeft gehouden op de TU Delft in het kader van de reeks 'Designers of the Future'. Meer informatie over Designers of the Future is te vinden op www.designersofthefuture.nl. Andere boeken in deze reeks: - Wouter Mikmak (1891-1976) - To construct, to compose - Gardens of Experience - Cultivating the City Auteursinformatie Alan Berger is Associate Professor Urban Design and Landscape Architecture aan het Massachusetts Institute of Technology (MIT). Hij is de oprichter van MITP-REX.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Alan Berger
Uitgever
SUN
ISBN
9789085068761
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2009
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Engelstalig

Beschrijving

Alan Berger
Systemic Design can Change the World
---
Alan Berger, hoogleraar stedenbouw en landschapsontwerp, onderzoekt in zijn ontwerplab P-REX het principe van Systemic Design, een multidisciplinair onderzoeksproject naar de inrichting en het hergebruik van gedeïndustrialiseerde gebieden wereldwijd.

Engelse editie
Van dit boek bestaat alleen een Engelstalige editie. Klik op 'English' linksboven op deze pagina voor een uitgebreidere Engelstalige beschrijving.

Designers of the Future
'Systemic Design can Change the World' is gebaseerd op de lezing die Alan Berger in 2008 heeft gehouden op de TU Delft in het kader van de reeks 'Designers of the Future'. Meer informatie over Designers of the Future is te vinden op www.designersofthefuture.nl.

Andere boeken in deze reeks:
- Wouter Mikmak (1891-1976)
- To construct, to compose
- Gardens of Experience
- Cultivating the City

Auteursinformatie
Alan Berger is Associate Professor Urban Design and Landscape Architecture aan het Massachusetts Institute of Technology (MIT). Hij is de oprichter van MITP-REX.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Alan Berger
Uitgever
SUN
ISBN
9789085068761
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2009
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Engelstalig

Pak mee!