Technologie de baas (e-Book)

Vooruitzichten en gevaren van de nieuwe industriële revolutie

Prijs € 14,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Joop Hazenberg

EPUB met digitaal watermerk | April 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De nieuwe manier van leven en werken door extreme technolisering Voor velen een nachtmerrie, voor sommigen een prachtige droom: een extreme technologisering van onze economie en samenleving staat voor de deur. De komst van het internet en de stormachtige vlucht van de smartphone zijn pas het begin van een bijzonder tijdperk dat nog lang niet voorbij is: de langdurige periode van de vierde Industriële Revolutie. De komende jaren is geen enkele baan heilig en gaan onze zekerheden stuk voor stuk het raam uit. Als we dat zelf willen, tenminste. In Technologie de baas legt Joop Hazenberg, expert in de Internet of Things, stap voor stap uit wat de nieuwe golf van technische doorbraken gaat betekenen. Van zelfrijdende auto’s tot fabrieken die volledig door robots worden ‘bemand’, van computers die eerder dan dokters je gezondheidstoestand kunnen analyseren tot gamen met een VR-bril op. Hazenberg neemt je mee in de verbazingwekkende ereld van technologie en legt haarfijn uit wat deze technologie ons heeft gebracht en nog gaat brengen.   Onderwerpen die o.a. aan bod komen: kunstmatige intelligentie, robotisering, industrie 4.0, 5G, internet of things, zelfrijdende auto's, drones, 3d printen, virtual reality en big data.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Joop Hazenberg
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000363544
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2019
Bestandsgrootte
519677 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
336

Beschrijving

De nieuwe manier van leven en werken door extreme technolisering

Voor velen een nachtmerrie, voor sommigen een prachtige droom: een extreme technologisering van onze economie en samenleving staat voor de deur. De komst van het internet en de stormachtige vlucht van de smartphone zijn pas het begin van een bijzonder tijdperk dat nog lang niet voorbij is: de langdurige periode van de vierde Industriële Revolutie. De komende jaren is geen enkele baan heilig en gaan onze zekerheden stuk voor stuk het raam uit. Als we dat zelf willen, tenminste.

In Technologie de baas legt Joop Hazenberg, expert in de Internet of Things, stap voor stap uit wat de nieuwe golf van technische doorbraken gaat betekenen. Van zelfrijdende auto’s tot fabrieken die volledig door robots worden ‘bemand’, van computers die eerder dan dokters je gezondheidstoestand kunnen analyseren tot gamen met een VR-bril op. Hazenberg neemt je mee in de verbazingwekkende ereld van technologie en legt haarfijn uit wat deze technologie ons heeft gebracht en nog gaat brengen.

 

Onderwerpen die o.a. aan bod komen: kunstmatige intelligentie, robotisering, industrie 4.0, 5G, internet of things, zelfrijdende auto's, drones, 3d printen, virtual reality en big data.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Joop Hazenberg
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000363544
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2019
Bestandsgrootte
519677 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
336