Tegen wil en dank (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Robert Goddard

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2015 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Als je aan een Goddard begint, is het onmogelijk het weer weg te leggen.’ Trouw Voorjaar 1919 - James ‘Max’ Maxted, voormalig piloot in de Grote Oorlog, is ervan overtuigd dat de Duitse meesterspion Fritz Lemmer als enige meer weet over de mysterieuze dood van Max’ vader. Met een valse identiteit infiltreert hij in Lemmers netwerk. Hij krijgt de opdracht een geheim document te stelen aan boord van een Duits slagschip. Maar de informatie waar het om gaat blijkt zo explosief, dat Max wordt gedwongen zijn identiteit prijs te geven en te vluchten voor zijn leven. Een adembenemende jacht brengt Max van Schotland naar Londen en Parijs, waar de wereldleiders onderhandelen over de buit van de Eerste Wereldoorlog. Er staat enorm veel op het spel, het is voor alle betrokkenen een zaak van leven en dood... Robert Goddard is historicus en schrijver van prijswinnende, wereldwijde bestsellers. Tegen wil en dank is het tweede deel van de Wijde Wereld Trilogie. ‘Echt zo’n spannend, complex boek vol onverwachte wendingen, dat je in één ruk uitleest.’ Nouveau

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Robert Goddard
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789024567362
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2015
Bestandsgrootte
497308 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
384

Beschrijving

Als je aan een Goddard begint, is het onmogelijk het weer weg te leggen.’ Trouw

Voorjaar 1919 - James ‘Max’ Maxted, voormalig piloot in de Grote Oorlog, is ervan overtuigd dat de Duitse meesterspion Fritz Lemmer als enige meer weet over de mysterieuze dood van Max’ vader.
Met een valse identiteit infiltreert hij in Lemmers netwerk. Hij krijgt de opdracht een geheim document te stelen aan boord van een Duits slagschip. Maar de informatie waar het om gaat blijkt zo explosief, dat Max wordt gedwongen zijn identiteit prijs te geven en te vluchten voor zijn leven.

Een adembenemende jacht brengt Max van Schotland naar Londen en Parijs, waar de wereldleiders onderhandelen over de buit van de Eerste Wereldoorlog. Er staat enorm veel op het spel, het is voor alle betrokkenen een zaak van leven en dood...

Robert Goddard is historicus en schrijver van prijswinnende, wereldwijde bestsellers. Tegen wil en dank is het tweede deel van de Wijde Wereld Trilogie.

‘Echt zo’n spannend, complex boek vol onverwachte wendingen, dat je in één ruk uitleest.’ Nouveau

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Robert Goddard
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789024567362
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2015
Bestandsgrootte
497308 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
384