Tempo Doeloe: uit de goeie ouwe tijd (e-Book)

Prijs € 4,99
Download direct dit e-Book

Jan Fabricius

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Jan Greshoff in Het Vaderland: Wij zien hier de man Fabricius, pas in Indië, voor onze ogen leven. Alle voorvallen worden met zulk een overtuiging, zulk een plezier in het herdenken, zulk een oprechtheid, zulk een warmte verteld, dat wij er geheel in opgaan. De Nieuwe Eeuw: Openhartig, vlot verteld, gekruid met humor, vormen deze schetsen een geestdriftig pleidooi voor wat door Nederlanders ten bate van Indië werd verricht. Nederlandse Bibliografie: Tempo doeloe is een eerlijk boek over leven en werken in wat wel Neerlands schoonste schepping werd genoemd; het bezit documentaire waarde. Wereldkroniek: In Tempo doeloe is een waarlijk groot Nederlander aan het woord, die door zijn persoonlijkheid ver boven alle politiek verheven is. Vrouwenpost: De grootste charme van deze herinneringen is de soms weemoedige, soms sprankelende humor, die iedere scene doortrekt. Nieuwsblad voor Sumatra: Waar zo het geluk en de vreugde overheersten, kan de toon van dit boek vol herinneringen uit „de goeie ouwe tijd" dan ook weinig anders dan in hoofdzaak blijmoedig en gezellig zijn.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jan Fabricius
Uitgever
Leopold
ISBN
9789025863784
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2013
Bestandsgrootte
6669786 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
328

Beschrijving

Jan Greshoff in Het Vaderland: Wij zien hier de man Fabricius, pas in Indië, voor onze ogen leven. Alle voorvallen worden met zulk een overtuiging, zulk een plezier in het herdenken, zulk een oprechtheid, zulk een warmte verteld, dat wij er geheel in opgaan.
De Nieuwe Eeuw: Openhartig, vlot verteld, gekruid met humor, vormen deze schetsen een geestdriftig pleidooi voor wat door Nederlanders ten bate van Indië werd verricht.
Nederlandse Bibliografie: Tempo doeloe is een eerlijk boek over leven en werken in wat wel Neerlands schoonste schepping werd genoemd; het bezit documentaire waarde.
Wereldkroniek: In Tempo doeloe is een waarlijk groot Nederlander aan het woord, die door zijn persoonlijkheid ver boven alle politiek verheven is.
Vrouwenpost: De grootste charme van deze herinneringen is de soms weemoedige, soms sprankelende humor, die iedere scene doortrekt.
Nieuwsblad voor Sumatra: Waar zo het geluk en de vreugde overheersten, kan de toon van dit boek vol herinneringen uit „de goeie ouwe tijd" dan ook weinig anders dan in hoofdzaak blijmoedig en gezellig zijn.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jan Fabricius
Uitgever
Leopold
ISBN
9789025863784
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2013
Bestandsgrootte
6669786 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
328