Terug naar de moskee

Prijs € 16,20

Levertijd: 2-3 werkdagen

D. Kunneman

Paperback | Juli 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De zestienjarige Amin Madjid woont sinds zijn geboorte in Haarlem. Hij is moslim. Ondanks zijn behulpzame, rustige aard lijkt de maatschappij weinig op zijn hand. Voorbijgangers lopen met een boog om hem heen, zijn ouders begrijpen hem niet en de wrede Benno en trawanten wachten hem op in steegjes. Maar Amin vecht terug en krijgt steun van klasgenote Ilona, een eerlijke, gedreven perfectioniste die lijdt aan haaruitval. Zijn afkomst vormt echter de bron van een ogenschijnlijk onafwendbaar noodlot. In een gevecht tegen angst, religie en zijn ouders komt hij steeds dichter bij zijn kern, totdat hij levend begraven wordt en oog in oog staat met de dood.Dok Kunneman, schrijver en pianistDok Kunneman combineert momenteel zijn passie voor muziek met exacte wetenschappen in een brede bacheloropleiding aan de Roosevelt Academy in Middelburg. Sinds enige tijd richt hij zich ook op het schrijven van literatuur en poëzie. Verscheidene artikelen, verhalen en gedichten van zijn hand werden in de loop der jaren gepubliceerd. De debuutroman ‘Terug naar de moskee’ is een waardige aanvulling voor een veelzijdig oeuvre.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
D. Kunneman
Uitgever
Mijnbestseller.nl
ISBN
9789491080494
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
164

Beschrijving

De zestienjarige Amin Madjid woont sinds zijn geboorte in Haarlem. Hij is moslim. Ondanks zijn behulpzame, rustige aard lijkt de maatschappij weinig op zijn hand. Voorbijgangers lopen met een boog om hem heen, zijn ouders begrijpen hem niet en de wrede Benno en trawanten wachten hem op in steegjes. Maar Amin vecht terug en krijgt steun van klasgenote Ilona, een eerlijke, gedreven perfectioniste die lijdt aan haaruitval. Zijn afkomst vormt echter de bron van een ogenschijnlijk onafwendbaar noodlot. In een gevecht tegen angst, religie en zijn ouders komt hij steeds dichter bij zijn kern, totdat hij levend begraven wordt en oog in oog staat met de dood.


Dok Kunneman, schrijver en pianist
Dok Kunneman combineert momenteel zijn passie voor muziek met exacte wetenschappen in een brede bacheloropleiding aan de Roosevelt Academy in Middelburg. Sinds enige tijd richt hij zich ook op het schrijven van literatuur en poëzie. Verscheidene artikelen, verhalen en gedichten van zijn hand werden in de loop der jaren gepubliceerd. De debuutroman ‘Terug naar de moskee’ is een waardige aanvulling voor een veelzijdig oeuvre.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
D. Kunneman
Uitgever
Mijnbestseller.nl
ISBN
9789491080494
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
164