Terug naar Montana (e-Book)

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

Debbie Macomber

EPUB met digitaal watermerk | Maart 2024 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een hartverwarmende roman van bestsellerauteur Debbie Macomber over vertrouwen, loslaten… en het er soms maar gewoon op wagen.Terug naar MontanaWanneer haar grootvader haar vraagt terug naar Montana te komen, vindt Molly Wheaton dat eigenlijk niet eens zo’n slecht idee. Zijn ranch zou een veel betere plek voor haar twee zoontjes zijn dan de grote stad.Dan hoort ze van ene Sam Dakota – een man die ze nog nooit heeft ontmoet – dat haar grootvader ernstig ziek is. Zonder verdere aarzeling pakt ze haar spullen en vertrekt met haar kinderen naar het dorpje Sweetgrass, in Montana.Daar ontmoet ze Sam eindelijk. Maar wie is hij precies? Waarom werkt hij op de ranch van haar grootvader? En waarom vertrouwt de sheriff hem overduidelijk niet? Ondanks haar twijfels en vragen voelt ze zich steeds sterker tot de ruige, ongrijpbare cowboy aangetrokken.Zal hun prille liefde bestand zijn tegen de onthullingen uit Sams verleden en de vreemde voorvallen die de ranch plagen?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Debbie Macomber
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402570564
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2024
Bestandsgrootte
1511857 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
245

Beschrijving

Een hartverwarmende roman van bestsellerauteur Debbie Macomber over vertrouwen, loslaten… en het er soms maar gewoon op wagen.

Terug naar Montana

Wanneer haar grootvader haar vraagt terug naar Montana te komen, vindt Molly Wheaton dat eigenlijk niet eens zo’n slecht idee. Zijn ranch zou een veel betere plek voor haar twee zoontjes zijn dan de grote stad.

Dan hoort ze van ene Sam Dakota – een man die ze nog nooit heeft ontmoet – dat haar grootvader ernstig ziek is. Zonder verdere aarzeling pakt ze haar spullen en vertrekt met haar kinderen naar het dorpje Sweetgrass, in Montana.

Daar ontmoet ze Sam eindelijk. Maar wie is hij precies? Waarom werkt hij op de ranch van haar grootvader? En waarom vertrouwt de sheriff hem overduidelijk niet? Ondanks haar twijfels en vragen voelt ze zich steeds sterker tot de ruige, ongrijpbare cowboy aangetrokken.

Zal hun prille liefde bestand zijn tegen de onthullingen uit Sams verleden en de vreemde voorvallen die de ranch plagen?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Debbie Macomber
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402570564
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2024
Bestandsgrootte
1511857 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
245