Terug naar Morningside Manor (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Carrie Turansky

EPUB met digitaal watermerk | Augustus 2017 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

In ‘Terug naar Morningside Manor’ van Carrie Turansky slijt de ijverige Margaret Lounsbury haar dagen in de modezaak van haar grootmoeder, waar ze hoeden maakt en op haar zusje past. Haar dromen voor de toekomst is ze kwijtgeraakt toen ze een aantal jaren geleden haar ouders bij een bootongeluk verloor. Ondanks alles toont ze veel veerkracht, maar die zwarte dag bij het meer blijft haar achtervolgen. Want wat als het ongeluk geen ongeluk was? Als Nathaniel zijn vaders landgoed erft, verlaat hij het Britse leger en keert terug naar Morningside Manor. Een oude lening brengt hem op het pad van zijn jeugdvriendin Maggie. Maar hun band is niet meer zo sterk als vroeger. Maggie vindt het moeilijk om Nathaniel te vertrouwen. Kan ze haar wroeging loslaten en Nate vergeven? En zal de zoektocht naar de waarheid rond de dood van haar ouders hen dichter bij elkaar brengen of blijven ze allebei achter met een gebroken hart? Carrie Turanksy is bekend van haar serie over het landgoed Highland Hall, geïnspireerd door het Britse kostuumdrama Downton Abbey waar ze groot fan van is.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Carrie Turansky
Uitgever
Voorhoeve
ISBN
9789029726641
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2017
Bestandsgrootte
1280383 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
315

Beschrijving

In ‘Terug naar Morningside Manor’ van Carrie Turansky slijt de ijverige Margaret Lounsbury haar dagen in de modezaak van haar grootmoeder, waar ze hoeden maakt en op haar zusje past. Haar dromen voor de toekomst is ze kwijtgeraakt toen ze een aantal jaren geleden haar ouders bij een bootongeluk verloor. Ondanks alles toont ze veel veerkracht, maar die zwarte dag bij het meer blijft haar achtervolgen. Want wat als het ongeluk geen ongeluk was?

Als Nathaniel zijn vaders landgoed erft, verlaat hij het Britse leger en keert terug naar Morningside Manor. Een oude lening brengt hem op het pad van zijn jeugdvriendin Maggie. Maar hun band is niet meer zo sterk als vroeger. Maggie vindt het moeilijk om Nathaniel te vertrouwen. Kan ze haar wroeging loslaten en Nate vergeven? En zal de zoektocht naar de waarheid rond de dood van haar ouders hen dichter bij elkaar brengen of blijven ze allebei achter met een gebroken hart?

Carrie Turanksy is bekend van haar serie over het landgoed Highland Hall, geïnspireerd door het Britse kostuumdrama Downton Abbey waar ze groot fan van is.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Carrie Turansky
Uitgever
Voorhoeve
ISBN
9789029726641
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2017
Bestandsgrootte
1280383 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
315