Terug naar Rome (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Nicky Pellegrino

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

`Terug naar Rome is een heerlijke nieuwe roman van Nicky Pellegrino, de auteur van `Villa Rosa en `Olijven met oregano . Mario Lanza, de ster van het witte doek, komt naar Rome! Voor de jonge Serafina, die met haar twee zusjes en hun moeder een krappe flat deelt, is de filmster de belichaming van het La Dolce Vita-gevoel dat heel Rome in de jaren vijftig in zijn greep heeft. Als ze min of meer per ongeluk in Lanza s wereld belandt, met feesten waar de champagne stroomt als water en een jurk meer kost dan zij kan hopen in een jaar te verdienen, wordt Serafina meegesleept in een wervelwind van glamour. Maar hoe dichter ze bij haar droom komt, hoe minder ze nog past in het leven dat ze achterlaat. Als ze dan verliefd wordt op twee verschillende mannen, ieder met zijn eigen problemen, gaan geluk en wanhoop hand in hand. Uiteindelijk staat ze voor een onmogelijke keuze: in welke wereld wil ze leven? Nicky Pellegrino s roman `Terug naar Rome neemt je mee naar het Rome van de jaren vijftig, de tijd van La Dolce Vita, met een heerlijk verhaal vol muziek, liefde en de Italiaanse keuken.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Nicky Pellegrino
Uitgever
De Fontein
ISBN
9789032514136
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2014
Bestandsgrootte
1107766 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
253

Beschrijving

`Terug naar Rome is een heerlijke nieuwe roman van Nicky Pellegrino, de auteur van `Villa Rosa en `Olijven met oregano .

Mario Lanza, de ster van het witte doek, komt naar Rome! Voor de jonge Serafina, die met haar twee zusjes en hun moeder een krappe flat deelt, is de filmster de belichaming van het La Dolce Vita-gevoel dat heel Rome in de jaren vijftig in zijn greep heeft. Als ze min of meer per ongeluk in Lanza s wereld belandt, met feesten waar de champagne stroomt als water en een jurk meer kost dan zij kan hopen in een jaar te verdienen, wordt Serafina meegesleept in een wervelwind van glamour. Maar hoe dichter ze bij haar droom komt, hoe minder ze nog past in het leven dat ze achterlaat. Als ze dan verliefd wordt op twee verschillende mannen, ieder met zijn eigen problemen, gaan geluk en wanhoop hand in hand. Uiteindelijk staat ze voor een onmogelijke keuze: in welke wereld wil ze leven?

Nicky Pellegrino s roman `Terug naar Rome neemt je mee naar het Rome van de jaren vijftig, de tijd van La Dolce Vita, met een heerlijk verhaal vol muziek, liefde en de Italiaanse keuken.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Nicky Pellegrino
Uitgever
De Fontein
ISBN
9789032514136
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2014
Bestandsgrootte
1107766 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
253