The Little Friend

Prijs € 15,90

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Donna Tartt

MP3 | Februari 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Donna Tartt leest zelf 'The Little Friend'. Een verhaal over een verloren jeugd; een ambitieuze, adembenemende roman die vlijmscherp de paradoxen in onze moraal en de menselijke zwakheden blootlegt. Engelstalig.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Donna Tartt
Voorgelezen door
Donna Tartt
Uitgever
De Bezige Bij
ISBN
9789461496904
Formaat
MP3
Publicatiedatum
Februari 2014
Bestandsgrootte
264 MB
Taal
Engelstalig

Beschrijving

Donna Tartt leest zelf The Little Friend voor.

In een kleine stad in Mississippi groeit Harriet Cleve Dufresnes op, geplaagd door de moord op haar negen jaar oudere broertje, dat opgehangen aan een boom in hun tuin werd gevonden toen ze nog maar een baby was. Robins moordenaar is nooit gevonden, noch heeft de familie het verlies ooit kunnen verwerken. Met een vader die gescheiden leeft van de familie en een moeder die uitgeschakeld en verlamd is door verdriet, leeft Harriet grotendeels in de wereld van haar eigen verbeelding, eenzaam en alleen, zelfs in het gezelschap van haar oudere zusje, die nimmer meer in staat zou zijn op te roepen wat zij op die verschrikkelijke dag had gezien, en van haar oudere tantes, voor wie de tragedie een grote klap is geweest. Maar voor Harriet is Robin ook de schakel met de gelukkige tijd van vroeger, die ze kent van foto's en verhalen, en dus besluit ze in de zomer van haar twaalfde jaar zijn moordenaar te vinden en revanche te nemen.

Geladen met dezelfde zinderende spanning als De verborgen geschiedenis is The Little Friend (De kleine vriend) een verhaal over een verloren jeugd; een ambitieuze, adembenemende roman die vlijmscherp de paradoxen in onze moraal en de menselijke zwakheden blootlegt. Een nieuw en overtreffend bewijs van Donna Tartts briljante vertelkunst.


In a small Mississippi town, Harriet Cleve Dusfrenes grows up haunted by the murder of her brother, who was found hanging from a tree in their yard when she was just a baby. Robin's killer was never identified, and the family has never recovered from the tragedy. Harriet's father mostly absent, her mother incapacitated by grief, and her teenage sister unable to recall what she saw that terrible day. Harriet lives largely in the world of her imagination, alone even in company, obsessed by Robin who is a link to the happier past she knows from stories and photographs. And then one summer, the year she turns twelve, Harriet decides to find his murderer and exact his revenge.

Even more transfixing than its predecessor, The Little Friend is a dark novel of lost childhood, breathtaking in its ambition and power, rich in moral paradox and profound insights into human frailty. Read by the author.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Donna Tartt
Voorgelezen door
Donna Tartt
Uitgever
De Bezige Bij
ISBN
9789461496904
Formaat
MP3
Publicatiedatum
Februari 2014
Categorie
Taal
Engelstalig

Pak mee!