Tijd tussen de jaren (e-Book)

Prijs € 6,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Urs Faes

EPUB met digitaal watermerk | November 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In de donkere dagen tussen Kerst en Driekoningen keert een man na lange jaren terug naar zijn ouderlijk huis in de Zwitserse bergen, in een dal dat van de buitenwereld afgesneden lijkt. Moeizaam, door de hoge sneeuw, loopt de man naar de oude boerderij van zijn vader om zijn broer sinds lange tijd te bezoeken. Ooit was hij hier gelukkig, het land van zijn vader was hem beloofd als erfenis en hij zag een toekomst voor zich met zijn geliefde Minna. Maar van de een op de andere dag verloor hij alles: de boerderij en Minna gingen naar zijn broer. Vol wrok en onbegrip verliet hij de vallei en leidde tientallen jaren een leven van ongeluk.Tijd tussen de jaren is een prachtig portret van een onvoltooid leven, als in een Griekse tragedie vol wrok, wraak en wroeging. In een betoverende stijl en met prachtige beschrijvingen van de natuur weet Urs Faes tot de essentie te komen van genegenheid en vergeving - ook al kan het verleden nooit ongedaan worden gemaakt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Urs Faes
Uitgever
Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
ISBN
9789403174006
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2019
Bestandsgrootte
917790 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
96

Beschrijving

In de donkere dagen tussen Kerst en Driekoningen keert een man na lange jaren terug naar zijn ouderlijk huis in de Zwitserse bergen, in een dal dat van de buitenwereld afgesneden lijkt. Moeizaam, door de hoge sneeuw, loopt de man naar de oude boerderij van zijn vader om zijn broer sinds lange tijd te bezoeken. Ooit was hij hier gelukkig, het land van zijn vader was hem beloofd als erfenis en hij zag een toekomst voor zich met zijn geliefde Minna. Maar van de een op de andere dag verloor hij alles: de boerderij en Minna gingen naar zijn broer. Vol wrok en onbegrip verliet hij de vallei en leidde tientallen jaren een leven van ongeluk.

Tijd tussen de jaren is een prachtig portret van een onvoltooid leven, als in een Griekse tragedie vol wrok, wraak en wroeging. In een betoverende stijl en met prachtige beschrijvingen van de natuur weet Urs Faes tot de essentie te komen van genegenheid en vergeving - ook al kan het verleden nooit ongedaan worden gemaakt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Urs Faes
Uitgever
Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
ISBN
9789403174006
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2019
Bestandsgrootte
917790 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
96