Tijdloze liefde

Het verhaal van de eeuwige liefde

Prijs € 21,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Hans Peter Roel

Paperback | Mei 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Tijdloze liefde; Een liefdesgeschiedenis door de eeuwen heen"Ieder mens kan opnieuw zijn grote liefde uit een vorig leven ontmoeten."Soms tref je iemand, waarvan je zeker weet dat je de persoon al kent, ook al heb je hem nog nooit gezien. Zielsgenoten komen elkaar in verschillende levens telkens weer tegen. Soms is er liefde in het spel die door de verschillende levens loopt. Dit wordt tijdloze liefde genoemd.Het boek "Tijdloze liefde" is zo'n zielenliefde die door drie eeuwen heengaat. De liefdesgeschiedenis begint in het Parijs van 1835. De geliefden komen elkaar voor de tweede keer tegen in het Nederland Indie in 1934. New York is het decor waar de tweelingzielen elkaar voor de derde keer treffen. In de wijk New Yorkse wijk SoHo wonen ze nog altijd.Laat je meevoeren in deze tijdloze liefdesgeschiedenis en ontdek dat ieder mens ergens een tijdloze liefde heeft rondlopen.Hans Peter Roel (1964) heeft als missie om het onzichtbare voor mensen zichtbaar te maken.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Hans Peter Roel
Uitgever
N.E.X.T. Company Publishers B.V.
ISBN
9789079677450
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
448

Beschrijving

Tijdloze liefde; Een liefdesgeschiedenis door de eeuwen heen

"Ieder mens kan opnieuw zijn grote liefde uit een vorig leven ontmoeten."

Soms tref je iemand, waarvan je zeker weet dat je de persoon al kent, ook al heb je hem nog nooit gezien. Zielsgenoten komen elkaar in verschillende levens telkens weer tegen. Soms is er liefde in het spel die door de verschillende levens loopt. Dit wordt tijdloze liefde genoemd.

Het boek "Tijdloze liefde" is zo'n zielenliefde die door drie eeuwen heengaat. De liefdesgeschiedenis begint in het Parijs van 1835. De geliefden komen elkaar voor de tweede keer tegen in het Nederland Indie in 1934. New York is het decor waar de tweelingzielen elkaar voor de derde keer treffen. In de wijk New Yorkse wijk SoHo wonen ze nog altijd.

Laat je meevoeren in deze tijdloze liefdesgeschiedenis en ontdek dat ieder mens ergens een tijdloze liefde heeft rondlopen.


Hans Peter Roel (1964) heeft als missie om het onzichtbare voor mensen zichtbaar te maken.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Hans Peter Roel
Uitgever
N.E.X.T. Company Publishers B.V.
ISBN
9789079677450
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
448

Pak mee!