Tips en wenken voor wie zijn afdelingschef om opslag wil vragen (e-Book)

Prijs € 7,49
Download direct dit e-Book

Georges Perec

EPUB met digitaal watermerk | Maart 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Georges Perec sleept de lezer mee in het hilarische verhaal van een hindernisloop, waarbij de vooruitzichten op succesvol overleg met een steeds ongrijpbaarder afdelingschef almaar schimmiger worden. De held van het verhaal is een marionet die nooit een eigen beslissing neemt, een spook dat eindeloos ronddwaalt door de kantoren van het kafkaëske bedrijf waar hij geacht wordt te werken. Onbetekenende details nemen angstaanjagende proporties aan. Door de zich alleen in schijn herhalende zinnen lijkt de tijd te bevriezen. Als u dacht dat de directe weg naar opslag de beste was, dan helpt deze parodie op de vrije wil u definitief uit de droom.Tips en wenken voor wie zijn afdelingschef om opslag wil vragen - in 1968 gepubliceerd in een obscuur tijdschrift - is in Frankrijk pas in 2008 in boekvorm verschenen. De tekst blijkt intussen nog niets aan actualiteit te hebben verloren.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Georges Perec
Uitgever
De Arbeiderspers
ISBN
9789029574358
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2011
Bestandsgrootte
747334 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Georges Perec sleept de lezer mee in het hilarische verhaal van een hindernisloop, waarbij de vooruitzichten op succesvol overleg met een steeds ongrijpbaarder afdelingschef almaar schimmiger worden. De held van het verhaal is een marionet die nooit een eigen beslissing neemt, een spook dat eindeloos ronddwaalt door de kantoren van het kafkaëske bedrijf waar hij geacht wordt te werken. Onbetekenende details nemen angstaanjagende proporties aan. Door de zich alleen in schijn herhalende zinnen lijkt de tijd te bevriezen. Als u dacht dat de directe weg naar opslag de beste was, dan helpt deze parodie op de vrije wil u definitief uit de droom.

Tips en wenken voor wie zijn afdelingschef om opslag wil vragen - in 1968 gepubliceerd in een obscuur tijdschrift - is in Frankrijk pas in 2008 in boekvorm verschenen. De tekst blijkt intussen nog niets aan actualiteit te hebben verloren.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Georges Perec
Uitgever
De Arbeiderspers
ISBN
9789029574358
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2011
Bestandsgrootte
747334 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig