Topografische atlas Fryslan/ Friesland

schaal 1:25.000

Prijs € 29,95

Uitverkocht

Thomas Termeulen

Hardback | Juni 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Maak uw tochtjes door Friesland nóg leuker met de nieuwste 'Topografische Atlas van Friesland '. Slechts € 29,95!De Atlas geeft u een up-to-date beeld van onze gehele provincie.Landschappen komen tot levenDe schaal is slechts 1:25.000 (1 cm = 250 meter). Die schaal is zo duidelijk dat landschappen tot leven komen. Want u ziet in deze Atlas alle vrijstaande woningen staan, ieder huizenblok, het grondgebruik, enzovoort. Zelfs de kleinste weggetjes en slootjes zijn in deze Atlas zichtbaar.Fiets-, wandel- en autotochtenDe Atlas telt maar liefst 160 topografische kaarten. De kaarten zijn gemaakt door de Topografische Dienst / Kadaster, en dus spatzuiver en in full-colour. Nergens anders zo'n atlasEr is geen enkele andere atlas te vinden die de allernieuwste kaarten bevat, en al helemaal niet voor zo'n prijs. Kortom, dit is een voordelige kwaliteitsatlas die u vaak gebruikt, en waar u ook nog eens vele uren kijkplezier van zult hebben.Kilometerraaipalen, grondduikers en ravelijnenEén van de belangrijkste functies van de topografische kaart is oriëntatie: waar ben ik, hoe kom ik daar en hoe ziet mijn omgeving eruit? Om deze vragen te kunnen beantwoorden staan alle belangrijke objecten met een symbool op de kaarten. De uitvoerige legenda legt uit wat die symbolen allemaal betekenen.Zo wordt het mogelijk om waterwegen, voetpaden en tankstations in de kaart eenvoudig te herkennen.En dat is nog niet alles wat deze Topografische Atlas van Friesland u biedt. Want in het interessante voorwoord komen ook flink wat weetjes over het Friese landschap aan bod.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Thomas Termeulen
Uitgever
Uitgeverij 12 Provincien
ISBN
9789077350829
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
174

Beschrijving

Maak uw tochtjes door Friesland nóg leuker met de nieuwste 'Topografische Atlas van Friesland '. Slechts € 29,95!

De Atlas geeft u een up-to-date beeld van onze gehele provincie.

Landschappen komen tot leven
De schaal is slechts 1:25.000 (1 cm = 250 meter). Die schaal is zo duidelijk dat landschappen tot leven komen. Want u ziet in deze Atlas alle vrijstaande woningen staan, ieder huizenblok, het grondgebruik, enzovoort. Zelfs de kleinste weggetjes en slootjes zijn in deze Atlas zichtbaar.

Fiets-, wandel- en autotochten
De Atlas telt maar liefst 160 topografische kaarten. De kaarten zijn gemaakt door de Topografische Dienst / Kadaster, en dus spatzuiver en in full-colour.

Nergens anders zo'n atlas
Er is geen enkele andere atlas te vinden die de allernieuwste kaarten bevat, en al helemaal niet voor zo'n prijs. Kortom, dit is een voordelige kwaliteitsatlas die u vaak gebruikt, en waar u ook nog eens vele uren kijkplezier van zult hebben.

Kilometerraaipalen, grondduikers en ravelijnen
Eén van de belangrijkste functies van de topografische kaart is oriëntatie: waar ben ik, hoe kom ik daar en hoe ziet mijn omgeving eruit? Om deze vragen te kunnen beantwoorden staan alle belangrijke objecten met een symbool op de kaarten. De uitvoerige legenda legt uit wat die symbolen allemaal betekenen.

Zo wordt het mogelijk om waterwegen, voetpaden en tankstations in de kaart eenvoudig te herkennen.

En dat is nog niet alles wat deze Topografische Atlas van Friesland u biedt. Want in het interessante voorwoord komen ook flink wat weetjes over het Friese landschap aan bod.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Thomas Termeulen
Uitgever
Uitgeverij 12 Provincien
ISBN
9789077350829
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
174

Pak mee!