Traffic

Prijs € 18,95

Uitverkocht

Lois Blommestein

Paperback | September 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Ilana is een jong meisje van zestien jaar die op school haar draai niet kan vinden. Via internet ontmoet ze de vriendelijke Josh. Ze ontmoeten elkaar en alles lijkt goed te gaan. Josh verandert echter van nobele prins tot gevaarlijke mishandelaar en Ilana moet er alles aan doen om van hem af te komen. Ze wordt gedwongen tot prostitutie. Ondertussen probeert een team rechercheurs haar te zoeken en komt op een spoor van de beruchte pooier Brendan Nice, oftewel Josh. Ilana's ouders zijn radeloos en hebben hulp gevraagd aan een privédetective Cris Melton, een vader die zijn dochter nooit meer heeft gezien nadat zij had afgesproken met een vriend.'Traffic' geeft een beeld over mensenhandel, een harde wereld vol geweld, angst en intimidatie.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Lois Blommestein
Uitgever
Lecturium B.V.
ISBN
9789048430352
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2013
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
262

Beschrijving

Ilana is een jong meisje van zestien jaar die op school haar draai niet kan vinden. Via internet ontmoet ze de vriendelijke Josh. Ze ontmoeten elkaar en alles lijkt goed te gaan. Josh verandert echter van nobele prins tot gevaarlijke mishandelaar en Ilana moet er alles aan doen om van hem af te komen. Ze wordt gedwongen tot prostitutie.
Ondertussen probeert een team rechercheurs haar te zoeken en komt op een spoor van de beruchte pooier Brendan Nice, oftewel Josh. Ilana's ouders zijn radeloos en hebben hulp gevraagd aan een privédetective Cris Melton, een vader die zijn dochter nooit meer heeft gezien nadat zij had afgesproken met een vriend.
'Traffic' geeft een beeld over mensenhandel, een harde wereld vol geweld, angst en intimidatie.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Lois Blommestein
Uitgever
Lecturium B.V.
ISBN
9789048430352
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2013
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
262

Pak mee!