Triage voor de spoedeisende hulp

Manchester Triage Group

Prijs € 30,50

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Paperback | Januari 2002 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

TRIAGE voor de spoedeisende hulpMet zijn duidelijke illustraties en bruikbare begrippenlijst is Triage voor de spoedeisende hulp een gebruiksvriendelijk trainings-handboek en referentiewerk voor alle beroepsbeoefenaren met een verpleegkundige of medische achtergrond die te maken hebben met spoedeisendehulpgevallen.Via stroomschema's leidt het de gebruiker door de basismethodiek van triage en laat het zien hoe deze principes toegepast moeten worden bij alle spoedpresentaties.Triage voor de spoedeisende hulp vormt de basis voor de triagecursus die ontwikkeld is door de Manchester Triage Group en die inmiddels wereldwijd op SEH-afdelingen gebruikt wordt. De leden van de Manchester Triage Group zijn allen werkzaam op een SEH als senior arts of senior verpleegkundige, zowel in algemene als gespecialiseerde klinieken. Allen hebben een aanzienlijke praktische ervaring in het verlenen van spoedeisende hulp, in het management en in het ontwikkelen van onderwijsmateriaal voor de spoedeisen-dehulpverpleegkundige.In Nederland heeft de SEH-verpleegkundige beroepsgroep het belang van een adequate en professionele triage onderkend en wordt er momenteel gewerkt aan het vervaardigen van een landelijke triagerichtlijn. Dit boek hoopt hieraan een bijdrage te leveren.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
LNRS Data Services B.V
ISBN
9789035225459
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2002
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
170

Beschrijving

TRIAGE voor de spoedeisende hulp
Met zijn duidelijke illustraties en bruikbare begrippenlijst is Triage voor de spoedeisende hulp een gebruiksvriendelijk trainings-handboek en referentiewerk voor alle beroepsbeoefenaren met een verpleegkundige of medische achtergrond die te maken hebben met spoedeisendehulpgevallen.
Via stroomschema's leidt het de gebruiker door de basismethodiek van triage en laat het zien hoe deze principes toegepast moeten worden bij alle spoedpresentaties.
Triage voor de spoedeisende hulp vormt de basis voor de triagecursus die ontwikkeld is door de Manchester Triage Group en die inmiddels wereldwijd op SEH-afdelingen gebruikt wordt. De leden van de Manchester Triage Group zijn allen werkzaam op een SEH als senior arts of senior verpleegkundige, zowel in algemene als gespecialiseerde klinieken. Allen hebben een aanzienlijke praktische ervaring in het verlenen van spoedeisende hulp, in het management en in het ontwikkelen van onderwijsmateriaal voor de spoedeisen-dehulpverpleegkundige.
In Nederland heeft de SEH-verpleegkundige beroepsgroep het belang van een adequate en professionele triage onderkend en wordt er momenteel gewerkt aan het vervaardigen van een landelijke triagerichtlijn. Dit boek hoopt hieraan een bijdrage te leveren.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
LNRS Data Services B.V
ISBN
9789035225459
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2002
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
170

Pak mee!