Tunis (e-Book)

Prijs € 6,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Rene van Rijckevorsel

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

WINNAAR DE SCHADUWPRIJS 2015 Inclusief sneak preview van ZIM de nieuwe thriller van René van Rijckevorsel.Op de laatste dag van de Golfoorlog, 27 februari 1991, wordt in Tunis de 40-jarige topdiplomaat Jan Willem Bouman doodgeschoten. Ruim twintig jaar later is deze moord nog steeds niet opgelost, tot grote woede van zijn vroegere collega Fiona Duijnwyck, die als een van de eersten op de plek van de moord aanwezig was. Dan ontvangt ze een mysterieus telefoontje van de brute Tunesische oud-minister Abdallah Ben Yaya met een tip over de moord. Hij belt niet uit Tunesië, maar vanuit een uitzetcentrum voor asielzoekers in Groningen. Terwijl Fiona hem bezoekt, wordt hij vermoord en zij zelf beschoten. Ondanks haar angst besluit ze om terug te gaan naar het levensgevaarlijke en geradicaliseerde Noord-Afrika. Ze weet niet waaraan ze begint Tunis is een angstaanjagend realistische actiethriller, gebaseerd op ware gebeurtenissen. René van Rijckevorsel (1961) is journalist en maakt deel uit van de hoofdredactie van Elsevier. Hij woonde begin jaren negentig in Tunesië met zijn vrouw.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Rene van Rijckevorsel
Uitgever
Cargo
ISBN
9789023488309
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2014
Bestandsgrootte
1868664 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
331

Beschrijving

WINNAAR DE SCHADUWPRIJS 2015

Inclusief sneak preview van ZIM de nieuwe thriller van René van Rijckevorsel.
Op de laatste dag van de Golfoorlog, 27 februari 1991, wordt in Tunis de 40-jarige topdiplomaat Jan Willem Bouman doodgeschoten. Ruim twintig jaar later is deze moord nog steeds niet opgelost, tot grote woede van zijn vroegere collega Fiona Duijnwyck, die als een van de eersten op de plek van de moord aanwezig was. Dan ontvangt ze een mysterieus telefoontje van de brute Tunesische oud-minister Abdallah Ben Yaya met een tip over de moord. Hij belt niet uit Tunesië, maar vanuit een uitzetcentrum voor asielzoekers in Groningen. Terwijl Fiona hem bezoekt, wordt hij vermoord en zij zelf beschoten. Ondanks haar angst besluit ze om terug te gaan naar het levensgevaarlijke en geradicaliseerde Noord-Afrika. Ze weet niet waaraan ze begint

Tunis is een angstaanjagend realistische actiethriller, gebaseerd op ware gebeurtenissen.

René van Rijckevorsel (1961) is journalist en maakt deel uit van de hoofdredactie van Elsevier. Hij woonde begin jaren negentig in Tunesië met zijn vrouw.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Rene van Rijckevorsel
Uitgever
Cargo
ISBN
9789023488309
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2014
Bestandsgrootte
1868664 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
331