Tussen spel

Prijs € 20,05

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Benno Torrenga

Paperback | November 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Benjamin Koffman, een beroemd violist, vertelt zijn onwaarschijnlijk verhaal: "...U zult er dus begrip voor moeten hebben, dat ik mijn passie voor de toen vijftienjarige Franse violiste en miljonairsdochter Véronique Pascal niet onder mijn eigen naam beschrijf...""...Enkele nogal lichamelijke scènes horen zo bij de sfeer van dit avontuur, dat ik ze niet heb willen weglaten...""...Een pistoolkogel had mijn linkerhand doorboord en verder was ik tot over mijn oren verliefd op een meisje van vijftien. Dat meisje verdween spoorloos. In een bordeel in Parijs heb ik toen de vrouw ontmoet met wie ik oud hoop te worden, die mij naast een groot maar negatief banksaldo in één keer twee bloemen van dochters schonk, zestien en zeventien jaren oud, met wie ik, toen ik ze nog nauwelijks twee uren kende, bloot in de regen heb gedanst terwijl we uitkeken over de Nôtre Dame van Parijs. Bizarre fantasie, zegt u? Nou, leest u maar verder. Het is echt gebeurd. Het was bizarre werkelijkheid.Mijn zoektocht naar het meisje bracht mij in nog meer ongewone en bedreigende situaties, die mij bijna mijn carrière en zelfs bijna mijn leven hebben gekost..."

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Benno Torrenga
Uitgever
Mijnbestseller.nl
ISBN
9789461934871
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Engelstalig
Aantal Pagina's
239

Beschrijving

Benjamin Koffman, een beroemd violist, vertelt zijn onwaarschijnlijk verhaal: "...U zult er dus begrip voor moeten hebben, dat ik mijn passie voor de toen vijftienjarige Franse violiste en miljonairsdochter Véronique Pascal niet onder mijn eigen naam beschrijf..."

"...Enkele nogal lichamelijke scènes horen zo bij de sfeer van dit avontuur, dat ik ze niet heb willen weglaten..."

"...Een pistoolkogel had mijn linkerhand doorboord en verder was ik tot over mijn oren verliefd op een meisje van vijftien. Dat meisje verdween spoorloos. In een bordeel in Parijs heb ik toen de vrouw ontmoet met wie ik oud hoop te worden, die mij naast een groot maar negatief banksaldo in één keer twee bloemen van dochters schonk, zestien en zeventien jaren oud, met wie ik, toen ik ze nog nauwelijks twee uren kende, bloot in de regen heb gedanst terwijl we uitkeken over de Nôtre Dame van Parijs. Bizarre fantasie, zegt u? Nou, leest u maar verder. Het is echt gebeurd. Het was bizarre werkelijkheid.
Mijn zoektocht naar het meisje bracht mij in nog meer ongewone en bedreigende situaties, die mij bijna mijn carrière en zelfs bijna mijn leven hebben gekost..."

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Benno Torrenga
Uitgever
Mijnbestseller.nl
ISBN
9789461934871
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Engelstalig
Aantal Pagina's
239

Pak mee!