Twee graven (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Preston & Child

EPUB met digitaal watermerk | Juli 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Preston & Child Twee graven 'De namen Preston & Child op het omslag van een boek garanderen een unieke leeservaring, en Twee graven levert de spanning en sensatie die de lezer verwacht van de twee meesters. The Washington Post Twaalf jaar lang dacht FBI-agent Aloysius Pendergast dat zijn vrouw was verongelukt. Toen werd hem verteld dat ze was vermoord. En nu ontdekt hij dat Helen nog leeft... maar dan wordt ze, recht voor zijn ogen, ontvoerd. Dit is echter pas het begin van een nog gruwelijker verhaal, waarbij een seriemoordenaar paniek zaait in New York. Pendergast is de enige die de moordenaar kan vinden. De jacht brengt hem tot diep in de ondoordringbare bossen van Zuid-Amerika, een plek waar hij herinnerd wordt aan het oude gezegde: Wie uit is op wraak, doet er wijs aan twee graven te delven. Douglas Preston & Lincoln Child zijn al jaren een succesvol schrijversduo. Hun populaire thrillers over special agent Pendergast, waaronder Koortsdroom en Weerwraak, verschijnen wereldwijd in achttien landen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Preston & Child
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789024559367
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2013
Bestandsgrootte
1788756 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
501

Beschrijving

Preston & Child Twee graven
'De namen Preston & Child op het omslag van een boek garanderen een unieke leeservaring, en Twee graven levert de spanning en sensatie die de lezer verwacht van de twee meesters. The Washington Post
Twaalf jaar lang dacht FBI-agent Aloysius Pendergast dat zijn vrouw was verongelukt. Toen werd hem verteld dat ze was vermoord. En nu ontdekt hij dat Helen nog leeft... maar dan wordt ze, recht voor zijn ogen, ontvoerd.
Dit is echter pas het begin van een nog gruwelijker verhaal, waarbij een seriemoordenaar paniek zaait in New York. Pendergast is de enige die de moordenaar kan vinden.
De jacht brengt hem tot diep in de ondoordringbare bossen van Zuid-Amerika, een plek waar hij herinnerd wordt aan het oude gezegde: Wie uit is op wraak, doet er wijs aan twee graven te delven.
Douglas Preston & Lincoln Child zijn al jaren een succesvol schrijversduo. Hun populaire thrillers over special agent Pendergast, waaronder Koortsdroom en Weerwraak, verschijnen wereldwijd in achttien landen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Preston & Child
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789024559367
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2013
Bestandsgrootte
1788756 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
501