Uit de hemel gevallen

Prijs € 23,75

Levertijd: 5-8 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Paul Siegel

Paperback | December 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit op waargebeurde verhalen gebaseerde boek vertelt het verhaal van Marijke die wordt geboren in de nacht dat haar ouders moeten onderduiken voor de Duitse bezetter. Gerard Loomstra redt haar leven en brengt haar onder bij zijn katholieke zus waar ze liefdevol wordt grootgebracht. Pas tijdens haar studietijd komt Marijke toevallig achter haar ware identiteit. Ze gaat voor haar werk naar Israël waar ze zich onderdompelt in het Israëlische leven.Een indrukwekkend verhaal met prachtige sfeerbeelden, zowel van Nederland tijdens de Tweede Wereldoorlog als van het leven in de kibboets en de atmosfeer tijdens de Zesdaagse Oorlog en de oorlog die uitbrak op Jom-Kippoer.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Paul Siegel
Uitgever
Gopher
ISBN
9789051798159
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2012
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
289

Beschrijving

Dit op waargebeurde verhalen gebaseerde boek vertelt het verhaal van Marijke die wordt geboren in de nacht dat haar ouders moeten onderduiken voor de Duitse bezetter. Gerard Loomstra redt haar leven en brengt haar onder bij zijn katholieke zus waar ze liefdevol wordt grootgebracht. Pas tijdens haar studietijd komt Marijke toevallig achter haar ware identiteit. Ze gaat voor haar werk naar Israël waar ze zich onderdompelt in het Israëlische leven.

Een indrukwekkend verhaal met prachtige sfeerbeelden, zowel van Nederland tijdens de Tweede Wereldoorlog als van het leven in de kibboets en de atmosfeer tijdens de Zesdaagse Oorlog en de oorlog die uitbrak op Jom-Kippoer.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Paul Siegel
Uitgever
Gopher
ISBN
9789051798159
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2012
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
289

Pak mee!