UNDERCOVER

het ware verhaal van de undercover agent die infiltreerde in Amerika's meest beruchte motorbende

Prijs € 20,00

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Wiliam Queen

Paperback | Januari 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Undercover is een adembenemend en schokkend verslag. Het brengt je rechtstreeks in contact met de meest criminele kant van de Amerikaanse samenleving. Politieman en motor-enthousiast William Queen infiltreerde het San Fernando Chapter van de meest beruchte Amerikaanse motorgang: The Mongols. Deze infiltratie-actie is een van de meest besproken undercover operaties binnen een criminele motorbende ooit. Om hun achterdocht weg te nemen en zijn trouw aan de bende te bewijzen voerde Queen vele gevaarlijke opdrachten uit. Zo bestuurde hij tijdens overvallen de vluchtwagen. Ook werkte hij mee aan geheime wapentransporten en grote drugdeals. Gaandeweg leverde William Queen zijn volledige identiteit in en wordt hij een Mongol. William Queen raakte door zijn langjarige undercoverwerk geïsoleerd van familie en vrienden. Na verloop van tijd kon hij dan ook alleen nog maar terugvallen op de Mongols. Ondanks het voortdurende misdadige karakter van de bende maakte Queen ook kennis met hun onderlinge kameraadschap en trouw.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Wiliam Queen
Uitgever
Just Publishers
ISBN
9789089751782
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
288

Beschrijving

Undercover is een adembenemend en schokkend verslag. Het brengt je rechtstreeks in contact met de meest criminele kant van de Amerikaanse samenleving.

Politieman en motor-enthousiast William Queen infiltreerde het San Fernando Chapter van de meest beruchte Amerikaanse motorgang: The Mongols. Deze infiltratie-actie is een van de meest besproken undercover operaties binnen een criminele motorbende ooit.

Om hun achterdocht weg te nemen en zijn trouw aan de bende te bewijzen voerde Queen vele gevaarlijke opdrachten uit. Zo bestuurde hij tijdens overvallen de vluchtwagen. Ook werkte hij mee aan geheime wapentransporten en grote drugdeals. Gaandeweg leverde William Queen zijn volledige identiteit in en wordt hij een Mongol.
William Queen raakte door zijn langjarige undercoverwerk geïsoleerd van familie en vrienden. Na verloop van tijd kon hij dan ook alleen nog maar terugvallen op de Mongols. Ondanks het voortdurende misdadige karakter van de bende maakte Queen ook kennis met hun onderlinge kameraadschap en trouw.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Wiliam Queen
Uitgever
Just Publishers
ISBN
9789089751782
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
288

Pak mee!