Vakantielief en -leed

Prijs € 17,50

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Bianca van Strien

Paperback | Oktober 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Renate staat er ,sinds de dood van haar vriend, alleen voor met haar twee kinderen. Sina is zestien en Ciska is elf jaar oud. Ze is haar zus, Erika, erg dankbaar dat ze tijdens de zomervakantie de beschikking heeft over haar caravan, omdat het financieel toch altijd wat krap is en ze anders deze vakantie thuis hadden moeten blijven. Haar oudste dochter is er helemaal niet blij mee dat ze naar een camping gaan want onder op vakantie gaan, stelt ze zich iets heel anders voor.Sina's slechte humeur slaat gelukkig snel om, als ze erachter komt dat in de buurcaravan Falco woont, de jongen waar ze verliefd op is.Renate ontmoet al snel Joost, de vader van de vlam van haar dochter en ze is behoorlijk van hem onder de indruk. Zijn belangstelling voor Renate steekt hij ook niet onder stoelen of banken. Hun kinderen vinden de ontluikende liefde van hun ouders maar niets en als dan de relatie tussen Falco en Sina voorbij is, lijkt er voor Renate en Joost geen hoop meer te zijn. Gelukkig worden die problemen opgelost en kunnen ze toch voorzichtig verder met hun relatie.Bianca van Strien is in 1969 geboren in Maarssen en woonde tot haar 20e jaar in deze plaats. Nu woont ze Duitsland en werkt ze als Bachbloesem-consulente en als linedance-lerares. Ze schrijft korte verhalen en columns in diverse Duitse bladen.De pers over Een nieuwe kans:"Makkelijk leesbaar liefdesverhaal over laaggeletterdheid." (H.W.L.Keus-Asveld voor Biblion)De pers over Een moeilijke start:"Eigentijdse, romantische roman, die gevoelige onderwerpen...aan het licht brengt." (Daniela Koeleman voor Biblion)De pers over Verleden in de weg:"Door het geringe aantal bladzijden gecombineerd met de makkelijke leesbaarheid leest dit boek lekker snel weg. Deze roman biedt echter prima vermaak voor een lange winteravond, en zal een breed vrouwelijk publiek aanspreken". (Marieke ten Pierick voor Biblion)De pers over Muziek voor Eva:Het boek leest vlot weg en staat garant voor een paar uur ongecompliceerd wegzwijmelen. Het boek zal een breed vrouwelijk publiek aanspreken. (Jacqueline Wouda voor Biblion)

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Bianca van Strien
Uitgever
Ellessy, Uitgeverij
ISBN
9789086602087
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Renate staat er ,sinds de dood van haar vriend, alleen voor met haar twee kinderen. Sina is zestien en Ciska is elf jaar oud. Ze is haar zus, Erika, erg dankbaar dat ze tijdens de zomervakantie de beschikking heeft over haar caravan, omdat het financieel toch altijd wat krap is en ze anders deze vakantie thuis hadden moeten blijven. Haar oudste dochter is er helemaal niet blij mee dat ze naar een camping gaan want onder op vakantie gaan, stelt ze zich iets heel anders voor.
Sina's slechte humeur slaat gelukkig snel om, als ze erachter komt dat in de buurcaravan Falco woont, de jongen waar ze verliefd op is.
Renate ontmoet al snel Joost, de vader van de vlam van haar dochter en ze is behoorlijk van hem onder de indruk. Zijn belangstelling voor Renate steekt hij ook niet onder stoelen of banken. Hun kinderen vinden de ontluikende liefde van hun ouders maar niets en als dan de relatie tussen Falco en Sina voorbij is, lijkt er voor Renate en Joost geen hoop meer te zijn. Gelukkig worden die problemen opgelost en kunnen ze toch voorzichtig verder met hun relatie.

Bianca van Strien is in 1969 geboren in Maarssen en woonde tot haar 20e jaar in deze plaats. Nu woont ze Duitsland en werkt ze als Bachbloesem-consulente en als linedance-lerares. Ze schrijft korte verhalen en columns in diverse Duitse bladen.

De pers over Een nieuwe kans:
"Makkelijk leesbaar liefdesverhaal over laaggeletterdheid." (H.W.L.Keus-Asveld voor Biblion)
De pers over Een moeilijke start:
"Eigentijdse, romantische roman, die gevoelige onderwerpen...aan het licht brengt." (Daniela Koeleman voor Biblion)
De pers over Verleden in de weg:
"Door het geringe aantal bladzijden gecombineerd met de makkelijke leesbaarheid leest dit boek lekker snel weg. Deze roman biedt echter prima vermaak voor een lange winteravond, en zal een breed vrouwelijk publiek aanspreken". (Marieke ten Pierick voor Biblion)
De pers over Muziek voor Eva:
Het boek leest vlot weg en staat garant voor een paar uur ongecompliceerd wegzwijmelen. Het boek zal een breed vrouwelijk publiek aanspreken. (Jacqueline Wouda voor Biblion)

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Bianca van Strien
Uitgever
Ellessy, Uitgeverij
ISBN
9789086602087
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Pak mee!