Veldwerk

verhalen

Prijs € 20,00

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Sybren Polet

Paperback | September 2001 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Na de spraakmakende roman De hoge hoed der historie, die genomineerd werd voor de Libris Literatuurprijs 2000, komt Sybren Polet met Veldwerk, een bundel verhalen waarin hij laat zien wat zijn schrijverschap vermag. Polets aanstekelijke schrijfplezier, zijn vakmanschap en zijn sprankelende verbeelding staan borg voor literaire avonturen die telkens weer verrassen. Nu eens bevindt de lezer zich in het hoofd van iemand die bijna lichaamloos de wereld om hem heen waarneemt, dan weer steekt hij het IJ over om aan de overkant van de stad in een hedendaagse hemel te belanden - of is het de hel? We zien de wereld van Robespierre en de verlopen Franse revolutie door de ogen van een moderne camera, en dwalen met Don Quichotte en Sancho Panza in een virtueel stripverhaal door Amsterdam.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Sybren Polet
Uitgever
Wereldbibliotheek
ISBN
9789028419360
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2001
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
175

Beschrijving

Na de spraakmakende roman De hoge hoed der historie, die genomineerd werd voor de Libris Literatuurprijs 2000, komt Sybren Polet met Veldwerk, een bundel verhalen waarin hij laat zien wat zijn schrijverschap vermag. Polets aanstekelijke schrijfplezier, zijn vakmanschap en zijn sprankelende verbeelding staan borg voor literaire avonturen die telkens weer verrassen.

Nu eens bevindt de lezer zich in het hoofd van iemand die bijna lichaamloos de wereld om hem heen waarneemt, dan weer steekt hij het IJ over om aan de overkant van de stad in een hedendaagse hemel te belanden - of is het de hel? We zien de wereld van Robespierre en de verlopen Franse revolutie door de ogen van een moderne camera, en dwalen met Don Quichotte en Sancho Panza in een virtueel stripverhaal door Amsterdam.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Sybren Polet
Uitgever
Wereldbibliotheek
ISBN
9789028419360
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2001
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
175