Verdwijn

Prijs € 17,43

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Bianca Kruger

Paperback | Oktober 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Daniel richt zich op een seriemoordenaar die het heeft gemunt op jonge vrouwen. Als tijdens het onderzoek zijn beste vriend en collega gewond raakt, staat zijn leven op zijn kop. Wanneer deze zaak uiteindelijk tot een goed einde lijkt te zijn gebracht, neemt één van Daniels collega's contact met hem op. Er is een seriemoordenaar actief die zich richt op psychologen en bij het opsporen van de dader hebben ze Daniels hulp nodig. Als de vriendin van Daniel vervolgens verdwijnt, begint de race tegen de klok. Zal hij haar op tijd vinden?Bianca Kruger is geboren op 6 februari 1992 te Enschede, waar ze nog steeds woont. Momenteel studeert ze Sociaal Pedagogische Hulpverlening, omdat ze graag mensen wil helpen om de mooie kanten van het leven te zien. Ze is creatief en schrijft al verhalen en gedichten sinds ze kan schrijven. In 2012 verscheen haar eerste thriller: Wraakzucht.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Bianca Kruger
Uitgever
Uitgeverij Heijink
ISBN
9789461934642
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Engelstalig
Aantal Pagina's
207

Beschrijving

Daniel richt zich op een seriemoordenaar die het heeft gemunt op jonge vrouwen. Als tijdens het onderzoek zijn beste vriend en collega gewond raakt, staat zijn leven op zijn kop. Wanneer deze zaak uiteindelijk tot een goed einde lijkt te zijn gebracht, neemt één van Daniels collega's contact met hem op. Er is een seriemoordenaar actief die zich richt op psychologen en bij het opsporen van de dader hebben ze Daniels hulp nodig. Als de vriendin van Daniel vervolgens verdwijnt, begint de race tegen de klok. Zal hij haar op tijd vinden?











Bianca Kruger is geboren op 6 februari 1992 te Enschede, waar ze nog steeds woont. Momenteel studeert ze Sociaal Pedagogische Hulpverlening, omdat ze graag mensen wil helpen om de mooie kanten van het leven te zien. Ze is creatief en schrijft al verhalen en gedichten sinds ze kan schrijven. In 2012 verscheen haar eerste thriller: Wraakzucht.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Bianca Kruger
Uitgever
Uitgeverij Heijink
ISBN
9789461934642
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Engelstalig
Aantal Pagina's
207

Pak mee!