Vergeetboek (e-Book)

Prijs € 11,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Kristen Heitzmann

EPUB met digitaal watermerk | November 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

KRISTEN HEITZMANNVergeetboekWat wist hij van vetes en vloeken? Hij wist wat vechten was, maar dat was man tegen man geweest, op straat. Een eenvoudig probleem, een eenvoudige oplossing. Dit was niet eenvoudig en hij wist niet of er wel een oplossing was. Maar zoals Rese gezegd had: niets gebeurt zomaar.De geheimen die Lance in het ouderlijk huis van zijn grootmoeder ontrafelt, kan hij niet voor zijn familie verborgen houden. Samen met zijn geliefde, Rese Barret, reist hij af naar zijn levendige familie in het Little Italy van The Bronx (New York), om zijn grootmoeder in te lichten. Ze weigert echter naar hem te luisteren.Is de geschiedenis van zijn familie inderdaad zo beschamend als zijn oma Antonia denkt, of zelfs verraderlijker dan iemand zich kan voorstellen? Als Lance verder zoekt, naar nieuwe antwoorden, merkt hij dat zijn familiegeschiedenis onlosmakelijk verbonden is met zijn eigen leven. Om zich los te kunnen maken van de vloek van het verleden, moet Lance alles loslaten. Ook zijn relatie met Rese...Kristen Heitzmann is een succesvolle auteur. Vergeetboek is het vervolg op Geheimtaal, dat in 2005 werd onderscheiden met de Amerikaanse Christy Award. Eerder verschenen van deze auteur ook Sleutelkind, Dwaalgeest en Ontmaskerd.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Kristen Heitzmann
Uitgever
Barnabas
ISBN
9789085202202
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2011
Bestandsgrootte
3640532 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
440

Beschrijving

KRISTEN HEITZMANN
Vergeetboek
Wat wist hij van vetes en vloeken? Hij wist wat vechten was, maar dat was man tegen man geweest, op straat. Een eenvoudig probleem, een eenvoudige oplossing. Dit was niet eenvoudig en hij wist niet of er wel een oplossing was. Maar zoals Rese gezegd had: niets gebeurt zomaar.
De geheimen die Lance in het ouderlijk huis van zijn grootmoeder ontrafelt, kan hij niet voor zijn familie verborgen houden. Samen met zijn geliefde, Rese Barret, reist hij af naar zijn levendige familie in het Little Italy van The Bronx (New York), om zijn grootmoeder in te lichten. Ze weigert echter naar hem te luisteren.
Is de geschiedenis van zijn familie inderdaad zo beschamend als zijn oma Antonia denkt, of zelfs verraderlijker dan iemand zich kan voorstellen? Als Lance verder zoekt, naar nieuwe antwoorden, merkt hij dat zijn familiegeschiedenis onlosmakelijk verbonden is met zijn eigen leven. Om zich los te kunnen maken van de vloek van het verleden, moet Lance alles loslaten. Ook zijn relatie met Rese...
Kristen Heitzmann is een succesvolle auteur. Vergeetboek is het vervolg op Geheimtaal, dat in 2005 werd onderscheiden met de Amerikaanse Christy Award. Eerder verschenen van deze auteur ook Sleutelkind, Dwaalgeest en Ontmaskerd.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Kristen Heitzmann
Uitgever
Barnabas
ISBN
9789085202202
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2011
Bestandsgrootte
3640532 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
440