Verkeerd verbonden (e-Book)

Prijs € 7,49
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Rainbow Rowell

EPUB met digitaal watermerk | Juli 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Georgie McCool weet dat het niet goed gaat met haar huwelijk. Vlak voordat ze moet vertrekken naar het vliegveld om Kerstmis te vieren haar schoonfamilie, vertelt Georgie dat ze niet meer mee kan. Er is een grote kans opgedoken op haar werk, als ze die wil grijpen kan ze nu echt niet weg uit Los Angeles. Als haar man Neal en de kinderen vertrokken zijn naar de luchthaven, vraagt Georgie zich af of het nu over is. Of ze nu echt alles verpest heeft. Die nacht ontdekt ze een manier waarop ze kan communiceren met Neal in het verleden. Het voelt alsof ze een kans heeft om haar huwelijk te redden nog voordat het begonnen is. Moet ze haar huwelijk redden? Of zouden Georgie en Neal beter af zijn als ze nooit waren getrouwd?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Rainbow Rowell
Uitgever
Q
ISBN
9789021402949
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2016
Bestandsgrootte
1041244 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
254

Beschrijving

Georgie McCool weet dat het niet goed gaat met haar huwelijk. Vlak voordat ze moet vertrekken naar het vliegveld om Kerstmis te vieren haar schoonfamilie, vertelt Georgie dat ze niet meer mee kan. Er is een grote kans opgedoken op haar werk, als ze die wil grijpen kan ze nu echt niet weg uit Los Angeles. Als haar man Neal en de kinderen vertrokken zijn naar de luchthaven, vraagt Georgie zich af of het nu over is. Of ze nu echt alles verpest heeft.
Die nacht ontdekt ze een manier waarop ze kan communiceren met Neal in het verleden. Het voelt alsof ze een kans heeft om haar huwelijk te redden nog voordat het begonnen is.
Moet ze haar huwelijk redden? Of zouden Georgie en Neal beter af zijn als ze nooit waren getrouwd?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Rainbow Rowell
Uitgever
Q
ISBN
9789021402949
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2016
Bestandsgrootte
1041244 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
254