Verlangen (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Chelsea Cain

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Chelsea CainVerlangen Gretchen Lowell, de verleidelijkste vrouwelijke moordenaar is terug Gretchen Lowell is beeldschoon, briljant en... Een seriemoordenaar. Een klassieke femme fatale in de letterlijke zin van het woord. Gretchen, de aartsvijand en ex-geliefde van rechercheur Archie Sheridan, heeft iets speciaals gepland voor diens verjaardag. Ze slaat toe tijdens Halloween, wanneer veel mensen verkleed gaan als de moordlustige Gretchen en alleen Archie de echte Beautykiller herkent. Archie weet dat hij zich maar beter aan haar spel kan overgeven, maar Gretchen is gruwelijker en onvoorspelbaarder dan Archie ooit heeft kunnen bedenken. 'Uitstekend geschreven, Cain heeft een gruwelijk gevoel voor humor.' Stephen King 'Met een kil plezier laat Cain zien dat zelfs een gevild lijk een macabere schoonheid heeft.' **** VN Detective & Thrillergids (over Wraak)

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Chelsea Cain
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789024564149
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2014
Bestandsgrootte
1710383 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
326

Beschrijving

Chelsea Cain
Verlangen

Gretchen Lowell, de verleidelijkste vrouwelijke moordenaar is terug

Gretchen Lowell is beeldschoon, briljant en... Een seriemoordenaar. Een klassieke femme fatale in de letterlijke zin van het woord.

Gretchen, de aartsvijand en ex-geliefde van rechercheur Archie Sheridan, heeft iets speciaals gepland voor diens verjaardag. Ze slaat toe tijdens Halloween, wanneer veel mensen verkleed gaan als de moordlustige Gretchen en alleen Archie de echte Beautykiller herkent. Archie weet dat hij zich maar beter aan haar spel kan overgeven, maar Gretchen is gruwelijker en onvoorspelbaarder dan Archie ooit heeft kunnen bedenken.

'Uitstekend geschreven, Cain heeft een gruwelijk gevoel voor humor.' Stephen King

'Met een kil plezier laat Cain zien dat zelfs een gevild lijk een macabere schoonheid heeft.' **** VN Detective & Thrillergids (over Wraak)

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Chelsea Cain
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789024564149
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2014
Bestandsgrootte
1710383 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
326