Verleid door de Spaanse edelman (e-Book)

€ 4,49
Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Dani Collins

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De drie jongste telgen van de voorname Spaanse familie Montero zorgen voor het ene schandaal na het andere...Rico Montero weet wat er van hem verwacht wordt. Hij moet een onberispelijk leven leiden, om de eer van de familie hoog te houden. Dat hij de dochter van de huishoudster heeft verleid, probeert hij daarom maar snel te vergeten. Dan ontdekt hij dat ze is bevallen van een dochtertje...Poppy had niet moeten zwichten voor de vurige liefkozingen van de adellijke Rico, dat beseft ze ook wel. Toch heeft ze geen spijt van haar eerste kennismaking met echte hartstocht. Ze heeft er een mooie herinnering én een lief klein meisje aan overgehouden. Dat ze Rico nooit meer zal zien, heeft ze aanvaard. Maar dan staat hij opeens voor haar deur - om zijn kind op te eisen!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Dani Collins
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402545869
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2020
Bestandsgrootte
948065 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
122

Beschrijving

De drie jongste telgen van de voorname Spaanse familie Montero zorgen voor het ene schandaal na het andere...
Rico Montero weet wat er van hem verwacht wordt. Hij moet een onberispelijk leven leiden, om de eer van de familie hoog te houden. Dat hij de dochter van de huishoudster heeft verleid, probeert hij daarom maar snel te vergeten. Dan ontdekt hij dat ze is bevallen van een dochtertje...
Poppy had niet moeten zwichten voor de vurige liefkozingen van de adellijke Rico, dat beseft ze ook wel. Toch heeft ze geen spijt van haar eerste kennismaking met echte hartstocht. Ze heeft er een mooie herinnering én een lief klein meisje aan overgehouden. Dat ze Rico nooit meer zal zien, heeft ze aanvaard. Maar dan staat hij opeens voor haar deur - om zijn kind op te eisen!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Dani Collins
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402545869
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2020
Bestandsgrootte
948065 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
122